Cickafark+ palástfű, mennyi ideig kell inni, hogy segitsen a teherbe esésben?
Ez teljesen személyfüggő, szerintem. Mindenesetre az első hónapban még nem valószínű, hogy érződik a hatása.
A mecseki füvesembernek van egy komplex gyógytea programja a pár mindkét tagja számára. Gyuri bácsi babaváró csomagja a neve, vagy valami ilyesmi. Nem olcsó, de sokaknak segített.
Patikába / drogériába menj be, vegyél 1 csomag palástfüvet, 1 csomag cickafarkat és otthon egy üvegben keverd össze. Menzi első napjától minden este, mikor már letusoltál, melegben vagy igyál meg 3-4 decit mézzel. Jól ellazít, elaltat, (lehet éjjel ki kell majd menj, de pisilj előtte).
Ezt folyamatosan lehet csinálni.
Mi fél évig mindennel próbálkoztunk, aztán első teás hónapban összejött a baba :)
Hajrá!! :)
2 éve várunk a babára,Pco,IR,pajzsmirigy betegség...múlt hónapban vettem cickafarkot bár nem ajánlották kevés málna levéllel,azonnal fájt a derekam így csak 5 napig ittam max.Következő hónapban nem akart megjönni és most vagyok 5 hetes terhes kb. Babásodást kívánok :)
)
)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!