Az E vitamin mennyire erősíti a méhnyálkahártyát? (Bioextra E vitamin)
A nagy fenéket! Az E vitamin igen is erősíti a nyálkahártyát, nagyon szépen megvastagította nekem!!!!!
Doki is igazolja ezt a tényt!!!!!!!!!!!!
Szia!
Nekem nem csinált semmit. Sőt abban a ciklusban, amikor szedtem, a nyálkahártyám vékonyabb lett, mint máskor.
Vagyis csak akkor segíthet, ha egy kissé alulműködik a pajzsmirigy. Akinek rendben van, inkább csak árt az E vitamin.
Bár én a PM alulműködésre inkább szedem a gyógyszert.
Nem, ez nem így van,hogy csak akkor segít!
Az E vitamin igen is vastagítja a nyálkahártyát! Nem véletlenül mondják a meddőségi központban, hogy szedjük a stimulálsnál.
És nem véletlenül adják a férfiaknak nagy adagban, mert még a spermiumokra is szupi hatással van!
Sejtmegújító!!!
Sziasztok!
Ma a 14. napon!
A méhnyálkahártya 6.6 mm volt!
A domináns tüszőcském pedig 18mm!
Hétfőn kell visszamennem,hogy megnézzék megrepedt -e!
A hétvége pedig a nagyon próbálkozás jegyében"kell" hogy teljen! ;)
Szerintetek az ultosó adatnál megrepedhet a tüsző?
Illetve ha esetleg megfogan akkor ebbe a méretű méhnyálkahártyába betud már biztonságosan ágyazódni?
Nem, ez még nem a repedős méret. Addig még minimum 2 napod van.
Vasárnapnál előbb semmiképp nem fog repedni, ezért azt javaslom, hogy vasárnap este legyetek együtt és éjszakára maradjon bent a "cucc".
Ha szerencséd van, hétfőre talán megreped a tüsződ.
ez a nyálkahártya nagyon kevés még. Ha szednél E vitamint, még vastagodhatna, egyébként meg így még nem lesz elég a babához.
Nekem a 14.napra az E vitamintól 15mm-es volt a nyálkahártyám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!