Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Barátcserje és antibiotikum...

Barátcserje és antibiotikum egyszerre?

Figyelt kérdés

Szeretném ebben a hónapban kipróbálni a barátcserje kapszulát, hátha segítene a babásodásban.

De közben összeszedtem egy tüszős mandulagyulladást, így mától egy hétig szedem az Augmentin antibiotikumot.

Szedhetem együtt a kettőt, vagy szerintetek várjak, míg be nem szedem az antibiotikumot, és csak utána kezdjem a barátcserjét?

Az a gond, most múlt el a menzeszem, tehát elvileg holnaptól már kellene kezdenem a b.cserje kúrát, de nem merem az antibio.-val együtt. Az nagy baj lenne, ha egy héttel a menzesz elmúlása után kezdeném szedni a b.cserjét? Nem szeretném kihagyni ezt a hónapot :(

Szerintetek?

2014. febr. 11. 20:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyan nem antibiotikumot szedek, hanem pajzsmirigy alul működésre Letroxot. Mellette lassan 2 hónapja szedem a barátcserje kapszulát. Kikértem előtte az endokrinológusom véleményét, Ő azt mondta, mivel a b.cserje természetes összetevőkből áll és nem minősül gyógyszernek, nyugodtan lehet szedni.

Szerintem nem fog gondot okozni, nyugodtan szedheted, de ha lehet a ciklusod közben kezd el szedni a b.cserjét és legalább 3 hónapig folyamatosan szedjél napi 2 szemet.

Ha még nem rendeltél itt egy link, szerintem innen érdemes rendelni:

[link]

Sok sikert! :)

34/N

2014. febr. 12. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!