S. O. S. Antibiotikum szedése miatt nem lehetett szopizni a kislányomnak, fejtem ugyan de az mégsem volt olyan. Nagyon megapadt a tejem eddig volt 180-200 ml minden étkezésnél, most meg 20 ml. Mi hozza vissza vagy ne is reménykedjek?
Igen, szoptasd minél többet,étkezz rendszeresen és egészsgesen meg igyál sokat és relaxálj,a stressz nem jó, tudod.
Magyarul:egyél, igyál, ne bánkódjál!:)
megfelelő antibiotikum mellet nem kell a szoptatást abba hagyni. Akkor a lefejt tejet ki is kellett dobnod? Nagyon sajnálom :(
Mikor két hetes volt a kislányom, nekem is antibiotikumot kellett szednem. A tejem nekem is lecsökkent. de én szoptathattam mellette, közben fejtem kitartóan, és rá pár hétre szépen visszaállt.
szoktam látni, hogy javasolják a 7-7 5-5 3-3 1-1 fejési módszert. Talán segíthet ez is valamit (7 perc egyik mell, 7 perc másik mell, majd 5 perc egyik mell, 5 a másik... 3-3, 1-1) Minél több ingert kap, annál több lesz a tejed!
Kitartás, és tényleg ne idegeskedj! Egyél, igyál sokat, és pihenj ha tudsz!
Brrr, feketepont az orvosodnak! Többet ne fogadj meg ilyen tanácsot, amíg nem beszéltél egy szopis szakemberrel is!
A fenti tippek remélhetőleg segíteni fognak. Sok-sok szopi és összebújás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!