Nekem már sosem lesz babám?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok. Évek óta próbálkozunk, és nem jön össze.

Kiderült, hogy van egy genetikai problémám, amire gyógyszert szedek, plusz IR, pajzsmirigy-alulműködés.

Nagyon rosszak a hormoneredményeim, nagyon sok tesztoszteron, és nagyon kevés női hormon.

Most már ott tartok, hogy lombik lesz? Vagy mit lehet még csinálni? :(

A nőgyógyászom most azon ügyködik, hogy legyen egyáltalán menstruációm.

Kaptam gyógyszert, amitől megjött a menzesz november elején, majd december elején megint. Január elején nem jött meg. Január végén csináltam egy tesztet, az negatív lett. Csináljak még egyet? :(

Hogyan tovább, mire számíthatok? Kezdek kifutni az időből, és nagyon el vagyok keseredve :(

Lombikra mikortól és hogy lehet jelentkezni? Vagy milyen más megoldás van? :(

2014. febr. 9. 22:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! A súlyfelesleg is negatívan befolyásolhatja a fogantatást. Ebben is segíthetnek a gyógynövények, meg a hormonháztartáson is javíthatnak.Ha esetleg érdekelne orvosi, természetgyógyász előadás a két témában, akkor szívesen elküldöm emailben.Sok sikert!
2014. febr. 11. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen gyógyszer szedsz. De merckformin tartalmú gyógyszert nem is szabad a diéta nélkül szedni.
2014. febr. 12. 00:02
 13/14 A kérdező kommentje:

Euthyroxot, Merckformint, d-vitamint, dexamethasont szedek. Ez utobbi egy szteroid, a genetikai problemamra kell.

Ja es mindenek tetejebe eveszavaros vagyok. Neha ugy erzem, osszeomlik a vilag :( pszichologushoz jartam, nemnagyon segitett :(

2014. febr. 12. 11:30
 14/14 Manka68 ***** válasza:

Az evészavar lehet az IR tünete is, (nálam is volt hogy úgy éreztem, ha nem ehetek azonnal, rosszul leszek) ezen is segít az IR diéta, gyorsan elmúlnak az evésrohamok, és ha még mozogsz is hozzá, rendeződnek a dolgok szép lassan, leugranak a fölös kilók.

A gyógyszereid jók, de csak akkor segít a metformin, ha a diétát is betartod, és a rendszeres mozgást. Erre sajnos nincs más megoldás. A lombik sem segít.

2014. febr. 13. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!