Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Csak nekem tűnik úgy, hogy...

Csak nekem tűnik úgy, hogy egyre több a terméketlen pár, vagy akiknek csak nagyon nehezen jön össze? Miért van ez? Mi történik a világban, hogy nem születnek gyerekek? (a jóléti társadalmakban)

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 22:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Nem semmi ez az ismerősházaspár dolog. Remélem, hogy nálunk nincs ilyesmiről szó. :S

Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz most az eredményem, és ha most sem jó, akkor elmegyek egy magánlaborba, és megnézetem az AMH-t. Az orvosom nem mondott rá semmit. Vagy érdemes lenne endokrinológussal próbálkozni szerinted?

24 éves vagyok, úgyhogy remélem nincs korai menopausaról szó.

Olyan rossz ez a tehetetlenség, hogy az ember nem tud semmit tenni.

2014. febr. 2. 10:36
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha dokid nem mondott ra semmit akkor lehet tenyleg csak az idopont nem volt jo!

Fiatal vagy nagyon :) meg boven sikerulhet!

Endodoki lehet erdemes lenne, de ha mindened jo akkor O se tud veled mit kezdeni!

Ha mas nem az inszem ugyis megoldja! Es lehet elso korben lesz 2-3-4 babatok :)

2014. febr. 2. 10:54
 23/23 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy igazad van, és legalább inszemmel sikerül! :)

Párom idősebb 12 évvel, szóval annyira már nem szeretnénk húzni a dolgokat. :)

A doki azt mondta, hogy tökéletesek az eredményeim, szép 3 rétegű méhnyálkahártya stb...

Ciklusom is rendben van, átlag 28 nap. Szóval ezért nem értem, hogy miért nem jön össze, pedig így 2 év elteltével nem görcsölök már rajta. Nem nagyon akartam az átjárhatóságiig eljutni, de sajnos ez a következő lépés.

2014. febr. 2. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!