Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Csak nekem tűnik úgy, hogy...

Csak nekem tűnik úgy, hogy egyre több a terméketlen pár, vagy akiknek csak nagyon nehezen jön össze? Miért van ez? Mi történik a világban, hogy nem születnek gyerekek? (a jóléti társadalmakban)

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 22:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
21%
Fogamzásgátlók elterjedése, bár ha azt nézzük naponta van 5 véletlen baba kérdés itt.
2014. jan. 29. 22:45
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs több terméketlen pár, mint régen. CSak ma van internet, ahonnan értesülhetünk erről.
2014. jan. 29. 22:59
 3/23 anonim válasza:
68%
Hàt nem tudom,de én is úgy làtom magam körül hogy sokan jàrnak lombik programra a gyerek miatt. És még így sem jön össze nekik.
2014. jan. 29. 23:07
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk abban is van valami, hogy soknak ha 3-4 hónap után nem jön a baba már pánikolnak és össze vissza kombinálnak teljesen feleslegesen.
2014. jan. 29. 23:16
 5/23 anonim ***** válasza:
73%
JÓl látod. Nekünk is inszeminációval lett a kisfiúnk, és nagyon sok "páciens" volt. Amúgy én soha nem szedtem fogamzásgátlót, nálunk a férjemnél volt a "baj". A kimutatások szerint 50-50%- ban okozzák a meddőséget mind a nők, mind a férfiak. Sperma minőségét még jobban rontja a jóléti társadalom, az ívóvíz tele van hormonokkal...
2014. jan. 29. 23:17
 6/23 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmire gondolok, hogy pl. a fogamzásgátlót szedő nők vizeletével bekerül a csatornarendszerbe, és a szűrés, fertőtlenítés során nem semmisül meg, és visszakerül az ivóvízbe. Talán ez okozza. És természetesen nemcsak nőknél, hanem férfiaknál is ugyanúgy okozhat gondot, hisz ők is ezt a vizet isszák.
2014. jan. 29. 23:34
 7/23 anonim ***** válasza:

Olvass utana a modernkori betegsegeknek.. Mi okozzuk magunknak! En meddo voltam... Most megis termeszetes uton lettem varandos!

Regen paraszt bacsi neni kiment mezore vegezte a munkajat mi beulunk autoba gyorseteleket tolunk agyontartositva... Ennyi cukorbeteg pajzsmirigybeteg es pcos nem volt! Nezz szet a 70-80 evesek kozt! Nagyon ritka elenyeszo ahol nincs gyerek! A mi korunkban meg az ahol nem kuzdenek a babakert! Nem mindegy mi valtozott azota!

2014. jan. 30. 07:29
 8/23 anonim ***** válasza:
Igen, es regen paraszt bacsinak es paraszt neninek innia kellett a nagyon szar vizbol is, es nem biztos, hogy minden veteleset szamon tartotta, es ha tartotta volna, akkor sem tud mit tenni. Az elmult 70 evben a noi meddoseg tiz szazalekkal nott, es ez is inkabb amiatt van, mert mar az is elojon, amit eddig latencianak tartottunk. Regen a Tsh 4 alatt volt normalis, ma tudjuk, hogy asszisztallt reprodukcioban 2 alatt idealia. Sok ilyen valtozas van. A legnagyobb az, hogy ma mar van foruma a termeketlensegnek.
2014. jan. 30. 07:41
 9/23 anonim ***** válasza:
10%
Es termeszetesen nincs hormon az ivovizben. Ez ilyen antalvali es naturahirek fele agymenes.
2014. jan. 30. 07:42
 10/23 anonim ***** válasza:
90%

"A férfiak ondósejt-száma az 1960-as években az ondó 1 ml-jében 73 millió volt, jelenleg azonban már csak 31 millió. "

[link]

És egy másik, ami idevág: "Miért szülnek később a nők?"

[link]

2014. jan. 30. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!