Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Csak nekem tűnik úgy, hogy...

Csak nekem tűnik úgy, hogy egyre több a terméketlen pár, vagy akiknek csak nagyon nehezen jön össze? Miért van ez? Mi történik a világban, hogy nem születnek gyerekek? (a jóléti társadalmakban)

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 22:43
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
7-es, és min változtattál, hogy sikerült a baba?
2014. jan. 31. 09:06
 12/23 anonim ***** válasza:

Mindent! :)

En 2009ben 21 evesen kezeles alatt alltam mar, hogy a Fiunk megszulethessen... 2010ben szegenykem rengetegszer kuzdott meg az eleteert de megszulethetett egeszsegesen!

Aztan 2012ben meg biztunk abban hogy fiatal vagyok es sikerulhet termeszetes uton is, hat nem...

2013ban mar kezeltek, varandos is lettem majd 15 hetesen megszakitottak elettel osszeegyeztethetetlen rendellenesseg miatt...

Iszonyat lelkifajdalom volt azzal a tudattal az asztalra ulni, hogy az en gyerekem meg el, de megfog halni perceken belul ;( pedig mindent beszedtem amit kell! Mindenre figyeltem amire kell!! A tsh-m nem tudtak 10 ala vinni igy se soha! Barhogy kiserleteztek is!

Befordultam depis lettem ra 10 napra ujramutottek mert begyulladt a mehem, aznap derult ki tesom terhessegi cukorbetegsege is...

Akkora volt a lelkifajdalmam hogy szethajtottam magam mar mutet utan 2 nappal...

2-3 ora kemeny kondi! Csak a kilometereket figyeltem es 117 kiloval 50 perc alatt a 7 kilometer hatalmas eredmeny volt! Eltelt igy 2 honapom es menten a mutetek utani kontroll verkepre, ugy hidd el mindenem tokeletes erteken volt! A Pajzsmirigyem 2,14 lett! Bogyok nelkul!!!

Most lehet agymosottnak gondolni meg barminek, de a gyokeres eletmod valtas volt a kulcs! Az egeszseg tudatos minosegibb elet! Majusban volt a mutet es novemberben jott meg utoljara! Abban a honapban 2 alkalommal voltunk egyutt Parommal, mert szinte itthon se volt!

A poen az egeszben a Fiam egybol atallt nem huzta a szajat az uj kajakra a Paromnak meg elmult a refluxja nem marja a sav a torkat se... Konkretan meguszott egy gyomorfekelyt...

Nalunk nincs feherliszt, fehercukor feherrizs feher kenyer stb...

Rozsliszt, stivia, joghurtok

2014. jan. 31. 13:43
 13/23 anonim ***** válasza:

Elkuldtem kozben.... :)

Stivias joghurtok, gyumolcsok es zoldsegek reggeli vagy uzsi melle/helyett, abonett, slimkenyer vagy teljes kiorlesu kenyer stb...

A vicc mikor elsonek tudatosult a terhessegem megijedtem... :)

Nem hittem el! Mentunk a dokihoz es 5het 4 naposan szivhangot hallgattunk! Bivalyeros a pici a dokink szerint mert ez nagyon-nagyon ritka, hogy ilYen hamar mutathato/hallhato a szivhang..

Es most nincsenek allando vetelos tuneteim se! Ez a baba onkent dontott az erkezeserol... Igazi meglepetes baba!

2014. jan. 31. 13:47
 14/23 anonim ***** válasza:
12-es! Gratulálok nektek!:-) Nekünk 2 éve nem jön a baba. 1 éve heti 4x kondizunk, egészségesen tàplàlkozunk.(nyírfacukor, csirkemell, semmi szènhidràt, semmi napraforgò olaj stb....) Nekem rendben vannak a hormonjaim. Páromnàl van gond. Örülök, hogy nektek bevált. Ja, és fogytam 16 kilót.
2014. jan. 31. 20:39
 15/23 anonim ***** válasza:

Igazan koszonom! :)

Nalunk en voltam a hormonbajos... Parom nem is vizsgaltak sose, annyira egyertelmunek tartottak hogy az en bajaim a sikertelenseg oka.. En 18-20 kilot fogytam es szepen izmosodtam melle.. Mar nincs narancsborom pedig 100 kilo vagyok igy is... Parom meg 12tol szabadult meg! En folytatom ugyanugy a dietat... Legalabb ne hizzak a terhesseg alatt!

:)

Parodnal mi a problema?

2014. febr. 1. 14:29
 16/23 anonim ***** válasza:
Szia! Kiskoràban nem szàlltak le a herèk, megműtötték. Emiatt a diagnózis oligozoo-asthenozoopermia. 12 millió sperma van 1ml- ben, ès 45% mozgó. Ez a helyzet sajna.:-)
2014. febr. 1. 16:23
 17/23 anonim ***** válasza:

:/

Nem a legjobb... Sperma"szaporitas" nala nem lehetseges? Szoktak itt irkalni valami fer14et ferfiaknak ilyen celra... De ez csak egy kerdes...

Mar hogyha nem ulo munkat vegez mert az is kicsinalja a spermiumokat... De ebben a "ferfi temaban" nem vagyok jo... Pcos, inzulin rezisztencia, pajzsmirigy alulmukodes johet :)

2014. febr. 1. 18:05
 18/23 anonim ***** válasza:

Ajánlotta az orvos, hogy esetleg próbáljuk meg, de mivel nála nem az életmódból adódik a probléma, így nem nagyon bízunk benne. Igazából az inszeminációt javasolta. Most meglesznek az én eredményeim, és akkor megcsinálja a dokim az átjárhatóságit, aztán majd meglátjuk. :) Igazából mindig arra gondolok, hogy oké, hogy ez az eredmény, de ha velem is minden rendben van, akkor 2 év alatt tényleg egyszer sem esek teherbe? Mert azt mondták, hogy ez nem olyan rossz, hogy ne lehessen spontán.

Gondolom, hogy a PCOS témában otthon vagy. :) Ami érdekes, hogy azt olvastam, hogy a 3. napi vérből az LH FSH arány 1:1 kell legyen. Nekem viszont az FSH duplája az LH-nak, de tudom, hogy a PCOS-nél fordítva van. Esetleg erre valami tipp, hogy ez most oké-e? Ez a tavalyi eredmény volt, a mostani még nincs meg.

2014. febr. 1. 18:13
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha az lh magas az mutat pcos-t, ha az fsh magas az a petefeszek kimeruleset/ korai menopauzat mutat (de lehet csak rosszkor volt a verveteled!)!

Ha most is magasabb az fsh szinted akkor laborban tudsz nezetni (vagy a dokid fog is nezetni) amh hormont ami megmutatja, hogy milyen tartalekokkal rendelkezel...

Sajnos ebben nem tudok segiteni... Van aki csak 55 evesen kezdi a klimaxot csak es van pl anyum aki 42 evesen mar szenvedett, de ha mondtuk neki akkor megsertodott es kezdett fodraszhoz es kormoshoz jarni meg sportolni, megcsinaltatta a cicijet hasat, hogy O meg fiatal :)

Nem tudom, hany eves vagy, de remelem csak rosszkor vettek le!

Ha most se jo az eredmenyed maganlaborban 4-7ezerig mennek a hormonvizsgalatok darabonkent... megeri kifizetni ha csak ez az 1 hormon kell (ha a dokid nem kuld el tb alapon)!

2014. febr. 2. 09:11
 20/23 anonim ***** válasza:

Amugy az hogy nem estel teherbe nem jelenti, hogy "benned is van hiba"...

Van egy hazaspar baratunk! A no nagyon termekeny a ferfi egesz pestet kepes lenne teherbe ejteni, de ketten egyutt nem passzolnak... A doki azt mondta, hogy egy este egy masik ferfival es a no tuti varandos lenne...

Idegen spermaba nem egyezik bele az egyik, orokbefogadasba a masik...! Tobb beultetesen voltak es nem tapadnak meg a picik... Huszoneves koruk ota babat akarnak es lassan 40 a ferfi.

:/

Ez is egy megmagyarazhatatlan dolga az emberi testnek :/

2014. febr. 2. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!