Inszem. Után mennyi ideig javasolt pihenni? 1-2 nap pihengetés elég?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
igen böven sokan nem is pihennek igazán, persze nem fizikai munkát végeznek de ugyanúgy élik az életüket, ráadásul külföldön sok helyen még lombik után sem mondják a kötelezö pihenöt.
2014. jan. 20. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
szia ahogy érzed, én csak aznap pihentem, másnap már mentem dolgozni (de irodai munkát végzek, nem fizikait). Nem ezen múlik szerintem, pihenj, amennyit szükségesnek érzed vagy meg tudod oldani!
2014. jan. 20. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Elvileg egyáltalán nem kell utána pihenni. Az biztos, hogy nekem az sikerült (a harmadik), ami után pihentem egy egész hetet. Persze lehet, hogy semmi köze hozzá.
2014. jan. 20. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem szerda este volt; így a héten már nem dolgoztam. Összesen 4 napot pihentem; és utána is vigyáztam a tesztig -nem emeltem, nem nyújtóztam, nem hajoltam.

Nem sikerült; de azt hiszem nem rajtam múlt.

Nem is csináltak többet a spermaszám miatt; egyből lombikozunk.

2014. jan. 21. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekem akkor sikerült mikor még aznap visszamentem dolgozni (nem fizikai- irodai jellegű) de tény, hogy úgy voltam vele úgyse sikerül.. és akkor mégis :)
2014. jan. 21. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!