Tenyleg nem javasolt gyogy- es termalfurdozes terhesen?
Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 20:04
1/4 anonim válasza:
Valóban nem javasolt. A termálvíz vérbőséget okoz, akár vetélést, koraszülést is eredményezhet. Megterheli a szívet, vérrendszert, ezért nem szabad szív és érrendszeri betegségben szenvedőknek sem fürdőzni.
A gyógyvizek összetétele is okozhat problémákat.
Ha wellnessre mentek, akkor csak simán medencébe menj, bár sok doki azt sem ajánlja a fertőzésveszély miatt.
Csak pár hónapot kell kibírni, a gyermekágy letelte után már módjával mindent szabad.
2/4 anonim válasza:
Konkrétan tilos. Legalábbis, ha az illetőnek fontos a magzata és meg akarja tartani.
3/4 anonim válasza:
nekem is mondta a dokim h azt nem, nagyon nem de bármilyen másik medencébe mehetek ugyhogy mentem is a nyáron.. a termált alapból nem is szeretem annyira.. igy nem volt baj :)augusztusba szültem és voltunk strandon én minden okés volt :)
4/4 anonim válasza:
Tényleg. Vetélést okoz.
Strandolni, úszni lehet. A meleg víz és a gyógyvíz tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!