2,5-ös TSH? Ez sok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 16:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
elvileg 2 alatt kéne lennie pl teherbeeslshz de sokan esnek teherbe ennyi vagy picit magasabb melett is, de sokan meg egyáltalán nem amig lejjebb nem megy. egyén függő. semmiesetre sem nagyon sok mivel van akienk 6 körül van de magasabb mitn ideális lenne.
2014. jan. 20. 16:57
 2/14 A kérdező kommentje:

2 vetélésem volt már,ezért kezdtünk kivizsgálásokat.

Ma kaptam meg az eredmenyt. Orvos szerint minden eredmenyem jó,de tudni kell h külföldön élek és itt mindent félvállról vesznek.

Utánajártam és sok helyen olvastam hogy 1 hez közelinek kell Lennie.

Szerinted ez okozta a 2 vetélésem?? Könnyen teherbe esek,csak megáll a fejlödésben.

2014. jan. 20. 17:03
 3/14 anonim ***** válasza:
igan sajnos okozhatta. és okozhatta progezstron hiány is, azt is nézesd meg ha eddig nem nézték.
2014. jan. 20. 17:05
 4/14 A kérdező kommentje:
annak mi a rövidítése???mert elveszek a sok laboreredmény között....
2014. jan. 20. 17:08
 5/14 anonim ***** válasza:

2,5 TSH nem okoz vetélést - 10 éve van alultermelésem.

Valami más oka lehetett. FT4 vagy T4 van a leleteden?

2014. jan. 20. 18:28
 6/14 A kérdező kommentje:
FT4-em az 15ös
2014. jan. 20. 18:50
 7/14 anonim ***** válasza:

2,5 tsh magas, csak a nőgyógyászok nagy része nem foglalkozik vele, mert elvileg azt mondják, hogy 4-ig jó.

Csak éppen nem annak, aki babát akar.

Nekünk lombik volt, azzal kezdenek, hogy a tsh-t leviszik 1-re, és csak úgy állnak neki bárminek is.

Szóval igen, magas.

Letrox-ot kell rá szedni, és pár hét alatt leviszi.

2014. jan. 20. 19:29
 8/14 anonim ***** válasza:
sok igen. ' körül kell lennie. Nekem még 1.6-tal sem sikerült teherbe esni,csak amikor emeltek a gyógyszeremen és lement 1.1-re.Akkor rögtön teherbe estem.
2014. jan. 20. 20:25
 9/14 A kérdező kommentje:

Jajjj nagyon köszönöm a vàlaszokat... végre vmi amibe kapaszkodhatom...

Külföldön élek itt még utàna kell jàrnom h hovà kihez fordulhatok.Itt is 4ig veszik jónak, szóval nem lesz könnyű.de addig megyek míg vki segít.

2014. jan. 20. 20:39
 10/14 anonim ***** válasza:

itthon is 4-ig veszik normálisnak,de a teherbe eséshez az nem elég.

Csináltak hormonvizsgálatot is? a menses ötödik,meg huszonvalahanyadik napján? A progeszteron assz'em abból derülhet ki...

2014. jan. 20. 22:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!