Ez most pozitív lányok?
2 éve próbálkozunk természetes úton. De képzeljétek el, hogy most vagyok a 27.napon. 29-30 naposak a ciklusaim. Kb. dpo 12 napon vagyok.
Teszteltem ma, ott volt a csík. Gyorsan lefotóztam, de utána a 2. csík eltűnt! Lehet ilyen? Szellemcsík volt? vagy ti is látjátok?? Hogy lehetséges ez? Most nincs már rajta semmi. :( Egy pillanatra megszédültem,és sírtam, hogy végre sikerült. Mi lehet ez, segítsetek!
Szerintem is pozitív :) vàrd meg a nemvàrt napjàt, meglàtod ott fog maradni sz a csíkocska :)
Drukkolok!
Majd írj :)
Köszönöm szépen a válaszokat. Tegnap az állítólagos szellemcsík után, 1 órára csináltam még egyet. Negatív.
Ma reggel első dolgom volt tesztelni. NEgatív. De még nem adom fel, mert még mindig 2 nap van a nem vártig. Lehet az elsőnél csak megmutatta magát a kicsi HCG hormon, ...várok még 2 napot. Drukkoljatok!
30.nap. A nem várt napja. Negatív teszt. Mensi sehol. De enyhén mensi szerű görcsök. Hát ez a hónap is negatív.
Bár még nem jött meg, de olyan érzésem van kora reggel óta, hogy mindjárt megjön.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!