Goldie76 kérdése:

Ez most pozitív lányok?

Figyelt kérdés

2 éve próbálkozunk természetes úton. De képzeljétek el, hogy most vagyok a 27.napon. 29-30 naposak a ciklusaim. Kb. dpo 12 napon vagyok.

Teszteltem ma, ott volt a csík. Gyorsan lefotóztam, de utána a 2. csík eltűnt! Lehet ilyen? Szellemcsík volt? vagy ti is látjátok?? Hogy lehetséges ez? Most nincs már rajta semmi. :( Egy pillanatra megszédültem,és sírtam, hogy végre sikerült. Mi lehet ez, segítsetek!

2014. jan. 17. 14:40
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Amit föltettél képet ez a végeredmény, vagy menet közben készítetted és azóta eltűnt? Mert ez egy halvány pozitív teszt. Ha ez a végkifejlet igencsak reményt keltő több nappal a nem várt menses előtt.
2014. jan. 17. 14:56
 12/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, :-( sajnos én is erre gondoltam! Marad a próbálkozás továbbra is. BÁr már időpontunk van a Róbert K. meddőségi klinikára. De azt hittem szerencsém lesz és le kell mondani. :) Nem adom fel továbbra sem. :)
2014. jan. 17. 14:57
 13/49 A kérdező kommentje:

ez a végeredmény. kb. 5 perccel a tesztelés után.Lefényképeztem, aztán utána kukába dobtam,amit azóta már 3x kikukáztam de már nincs ott.

SZóval nem értem. Hogy ez most mi volt. Ha pozitív lenne, még mindig ott lenne a tesz csík, nem? Hiszen a konroll csík nagyon erősen ott van.

2014. jan. 17. 14:59
 14/49 anonim válasza:
Pozitív
2014. jan. 17. 15:08
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Hat az elso kepen pozitiv, a masodikon semmit nem latok, ha eltunt, akkor meg inkabb elazott picit, es szaradas utan az mar nem lathato. Viszont en megismetelnem, ha nem iszol 4-5 oran at, es utana pisilsz, meg ma is meg tudod ismetelni.
2014. jan. 17. 15:27
 16/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez nekem is fura. De reménykeltő.

Várok 1-2 napot, azon már nem múlik ha már 2 éve várok a csöppségre! :) Köszönöm szépen! mindenkinek sok sikert kívánok! Drukkoljatok!

2014. jan. 17. 15:34
 17/49 anonim ***** válasza:

Szerintem is tesztelj újra.akàr minden reggel.nekem kb.a nemvart napjàn volt ilyen.drukkolok!:-)

34hkm

2014. jan. 17. 16:32
 18/49 anonim ***** válasza:
Nem akarlak hitegetni, de szerintem ez pozitív lesz : ) Még korai volt a teszt. Én és esetleg holnap reggel is tesztelnék. Nagy drukk! :)))
2014. jan. 17. 18:15
 19/49 anonim ***** válasza:
Én is pozitívnak látom. De azért tesztelj 2 nap múlva reggeli pisiből. Nagyon drukkolok!!!!!
2014. jan. 17. 19:27
 20/49 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok.

Szóltam férjemnek, hogy nézze meg a tesztedet, egyből rávágta ő is, hogy 2 csíkos.

Majd írd meg a fejleményeket:)

2014. jan. 17. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!