Ez most pozitív lányok?
2 éve próbálkozunk természetes úton. De képzeljétek el, hogy most vagyok a 27.napon. 29-30 naposak a ciklusaim. Kb. dpo 12 napon vagyok.
Teszteltem ma, ott volt a csík. Gyorsan lefotóztam, de utána a 2. csík eltűnt! Lehet ilyen? Szellemcsík volt? vagy ti is látjátok?? Hogy lehetséges ez? Most nincs már rajta semmi. :( Egy pillanatra megszédültem,és sírtam, hogy végre sikerült. Mi lehet ez, segítsetek!
ez a végeredmény. kb. 5 perccel a tesztelés után.Lefényképeztem, aztán utána kukába dobtam,amit azóta már 3x kikukáztam de már nincs ott.
SZóval nem értem. Hogy ez most mi volt. Ha pozitív lenne, még mindig ott lenne a tesz csík, nem? Hiszen a konroll csík nagyon erősen ott van.
Köszönöm, ez nekem is fura. De reménykeltő.
Várok 1-2 napot, azon már nem múlik ha már 2 éve várok a csöppségre! :) Köszönöm szépen! mindenkinek sok sikert kívánok! Drukkoljatok!
Szerintem is tesztelj újra.akàr minden reggel.nekem kb.a nemvart napjàn volt ilyen.drukkolok!:-)
34hkm
Előző válaszoló vagyok.
Szóltam férjemnek, hogy nézze meg a tesztedet, egyből rávágta ő is, hogy 2 csíkos.
Majd írd meg a fejleményeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!