Goldie76 kérdése:
Ez most pozitív lányok?
Figyelt kérdés
2 éve próbálkozunk természetes úton. De képzeljétek el, hogy most vagyok a 27.napon. 29-30 naposak a ciklusaim. Kb. dpo 12 napon vagyok.
Teszteltem ma, ott volt a csík. Gyorsan lefotóztam, de utána a 2. csík eltűnt! Lehet ilyen? Szellemcsík volt? vagy ti is látjátok?? Hogy lehetséges ez? Most nincs már rajta semmi. :( Egy pillanatra megszédültem,és sírtam, hogy végre sikerült. Mi lehet ez, segítsetek!
2014. jan. 17. 14:40
1/49 A kérdező kommentje:
húú, hogyan kell képet feltölteni??
2014. jan. 17. 14:42
2/49 anonim válasza:
www.kepfeltoltes.hu és utána oszd meg a linket, amit kiír.
3/49 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!!csinálom! De annyira izgulok, még a nevemet is elfelejtem közben :)
2014. jan. 17. 14:44
6/49 A kérdező kommentje:
sajnos muszáj volt a fényerőt megváltoztatnom, mert másképp nem jó a kép. Sajnálom, nincs jobb képem. Azért köszönöm.
2014. jan. 17. 14:47
7/49 anonim válasza:
Rossz a minősége, de én látok halvány második csíkot. Nagyon ígéretes.
8/49 A kérdező kommentje:
ez az eredeti, így sem látszik? köszönöm a választ.
2014. jan. 17. 14:53
9/49 A kérdező kommentje:
Hát a nagy izgalomban, azt sem tudtam hogy fotózzak.
Köszönöm a válaszod.
2014. jan. 17. 14:53
10/49 anonim válasza:
A tesztben lévő színanyag pár másodperc erejéig "megtorpan" a terhességet jelölő tesztfelület előtt, gondolom más az anyag azon a részen. Aztán szépen továbbhalad és vagy megfesti azt, vagy fehéren marad. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!