Van itt olyan akinek sokat kellett várnia a babára, de végül sikerült? Hogyan tette túl magát a sikertelen hónapokon?
Szia!
Nekünk 2,5 évbe telt. Sok félrekezelés, sztk-ban futkosás, de nem törődtek velem.
Aztán egy magánklinika segített, sajnos bármit amit vizsgáltak nálunk, az minden rossz lett. Volt itt PCO, IR, hipofízis adenoma, elhízás, borzasztó spermakép, 9 hónap menstruáció nélkül, magas prolaktin szint. Vert minket az élet rendesen. Átzokogott hónapok, aztán a lemondás. Én beletörődtem a lombikba, a férjem nem akarta, nem találtam a megoldást, szedtem a gyógyszereket, diétáztam, hőmérőztem, férjem vitaminozott, odafigyelt magára, és igyekeztünk a sok szar ellenére vigyázni a szerelmünkre. Aztán pozitív lett a teszt. nem tudom mi segített. Talán a sok küzdelem, és hogy
SOHA NEM ADTUK FEL.
Most 31 hetes a pocakban a kislány, még 9 hét és életet adhatok neki.
És hogy hogyan tettem túl magamat a sikertelen hónapokon? Őszintén? Sehogy. még most is sírok amikor arra az időszakra gondolok. Igazságtalannak tartom. Rettegek, hogy a következő baba fog-e sikerülni. Nagyon mély nyomokat hagyott bennem a 2,5 év, de minden szendóvedést megért, minden átsírt menstruációt, minden elsiratott negatív tesztet megért, az hogy most ránézek a pocimra, és látom ahogyan kitolja akis fenekét, rugdos a lábacskájával.
Kitartást, sok sikert kívánok! És nyomulj pofátlanul az orvosoknál!!!Mindenre vizsgáltassátok ki magatokat, mert lehet sokat vártam, de el sem tudom képzelni micsoda szörnyűséget éltek át azok, akik a sok szenvedés után, még vetélést is át kellett élniük.
Én is aggódó típus vagyok, de próbálok leszokni róla. Biztosan nem lesz semmi baj a babával csak próbálj lenyugodni. Nagyon gratulálok a két csíkhoz! Vigyázz magatokra.
2,5 év elég sok, de sikerült nektek és elhiszem milyen boldogan nézegeted a pocakodat, biztos csodaszép! További jó egészséget kívánok nektek.
Remélem nekem sem kell már túl sokat várnom a két csíkra! Nem adom fel!!! Erőt adtatok csajok! Köszönöm nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!