Van itt olyan akinek sokat kellett várnia a babára, de végül sikerült? Hogyan tette túl magát a sikertelen hónapokon?

Figyelt kérdés
Jó lenne sikertörténetekről olvasni, mert nekem már megint megjött! :S
2014. jan. 9. 16:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi nem próbálkoztunk sokat (8hónap) mire sikerült pozit tesztelnem :) Nem mondom még hogy, baba van, mert csak pár napja rajzolt nekem második csíkocskát Valaki :)))) De veszettül vártuk már, hogy eljöjjön ez a nap is végre!!!Most csak annyi a baj, hogy nem tudok felhőtlenül örülni :( Már mint ne érts félre, elmondhatatlanul boldog vagyok, csak sem elhinni, álmodozni, rá gondolni egyszerűen nem merek. Amennyire vártam hogy végre sikerüljön annyira, kétségbe vagyok esve vagy hogy mondjam. Csupa negatív gondolatom van,mi lesz ha még is megjön még, vagy mi lesz ha ez meg az..Áhhh, saját magam kergetem őrületbe. Így vissza gondolva nem volt sok ez az idő, csak ha azt is örömmel, és nyugalommal csinálom végig most lehet nem ilyen idióta gondolatim lennének :) Légy türelmes :) , és tényleg minden percet élvezz,ne keseredj el, jönni fog a baba! Csak ha meg is érkezik, annyi "kudarc" után ne olyan dilonyós légy mint én :))))
2014. jan. 9. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk 2,5 évbe telt. Sok félrekezelés, sztk-ban futkosás, de nem törődtek velem.

Aztán egy magánklinika segített, sajnos bármit amit vizsgáltak nálunk, az minden rossz lett. Volt itt PCO, IR, hipofízis adenoma, elhízás, borzasztó spermakép, 9 hónap menstruáció nélkül, magas prolaktin szint. Vert minket az élet rendesen. Átzokogott hónapok, aztán a lemondás. Én beletörődtem a lombikba, a férjem nem akarta, nem találtam a megoldást, szedtem a gyógyszereket, diétáztam, hőmérőztem, férjem vitaminozott, odafigyelt magára, és igyekeztünk a sok szar ellenére vigyázni a szerelmünkre. Aztán pozitív lett a teszt. nem tudom mi segített. Talán a sok küzdelem, és hogy

SOHA NEM ADTUK FEL.

Most 31 hetes a pocakban a kislány, még 9 hét és életet adhatok neki.

És hogy hogyan tettem túl magamat a sikertelen hónapokon? Őszintén? Sehogy. még most is sírok amikor arra az időszakra gondolok. Igazságtalannak tartom. Rettegek, hogy a következő baba fog-e sikerülni. Nagyon mély nyomokat hagyott bennem a 2,5 év, de minden szendóvedést megért, minden átsírt menstruációt, minden elsiratott negatív tesztet megért, az hogy most ránézek a pocimra, és látom ahogyan kitolja akis fenekét, rugdos a lábacskájával.

Kitartást, sok sikert kívánok! És nyomulj pofátlanul az orvosoknál!!!Mindenre vizsgáltassátok ki magatokat, mert lehet sokat vártam, de el sem tudom képzelni micsoda szörnyűséget éltek át azok, akik a sok szenvedés után, még vetélést is át kellett élniük.

2014. jan. 9. 19:02
 13/16 anonim ***** válasza:
kedves 12 es ezt olyan szépen leírtad, hogy elsírtam magam...Én is minden menstruációnál sírok...Pedig ez még csak a negyedik hónap és van már egy 4 évesem...Annyira szeretném ha lenne kistestvére.Nekem az öcsém a mindenem, nagyon szeretem.Gratulálok mindnekinek, akinek végre sikerült és a többieknek kitartást...Minden menstruáció első napja a lehetséges terhességed első napja.
2014. jan. 9. 19:47
 14/16 A kérdező kommentje:

Én is aggódó típus vagyok, de próbálok leszokni róla. Biztosan nem lesz semmi baj a babával csak próbálj lenyugodni. Nagyon gratulálok a két csíkhoz! Vigyázz magatokra.

2,5 év elég sok, de sikerült nektek és elhiszem milyen boldogan nézegeted a pocakodat, biztos csodaszép! További jó egészséget kívánok nektek.

Remélem nekem sem kell már túl sokat várnom a két csíkra! Nem adom fel!!! Erőt adtatok csajok! Köszönöm nektek!

2014. jan. 9. 19:52
 15/16 anonim ***** válasza:
szia, nekem az elso fiam úgy fogant, hogy szinte ki sem mondtam, hogy gyereket akarok már ott is volt. azt hittem így lesz ez a másodikkal is. hát tévedtem...., és már bizony ott tartok, hogy minden hónapban egy kicsit meghalok...,most is nagyon izgulok, hátha ez az a hónap, de már megfogadtam, hogy nem tesztelek, csak ha késik. kb. fél éve próbálkozunk mi is. Tudom ez nem sikersztori, csak azért írtam, tudd, hogy sokan vannak ilyen helyzetben.
2014. jan. 12. 11:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Kezdek beletörődni abba, hogy nem mindenkinek jön össze olyan hamar a baba. De tudom, hogy eljön a mi időnk is!!! ;)
2014. jan. 13. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!