Closti tablettától kinek hány petéje érett meg, és hány babácskája lett?
Én is három hónapig szedtem, rendre visszajártam a 12 napon ellenőrizni a beérett petéket. Az utolsónál indult el több, az első kettőnél egy-egy. Sajnos egyikből sem lett baba. Viszont a mellékhatások engem nagyon gyötörtek. Amúgy folyamatosan hőmérőztem is és a 14-15. napon volt is mindig peteérésem. Azon szerencsések közé tartozom, akik a fog. gátló elhagyása után hasszurkálást éreznek peteéréskor. Nem diagnosztizáltak PCOS-al, semmi bajunk a férjemmel, csak egyszerüen nem jött a baba két évig. Most, januárban kerestünk volna egy meddőségit, de miután feladtam a próbálkozást, felhagytam a hőmérőzéssel, vállaltam egy másodállást és egy levelező képzésre is beiratkoztam szeptemberben teherbe estem a kislányommal. Nekem a clostyval csak rossz tapsztalataim voltak és szerintem az orvosom felelőtlenül, megalapozott ok nélkül adta. Csak összekuszálta egy időre az addig amúgy jól müködő peteérésemet.
19+5Hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!