Lehet szurokfekete folyásom a premens tablettától? Tapasztalatok! Ma vagyok a 21. napon! Pár napom van a nem vártig, napok óta furcsán fáj a hasam, émelygek és mindjárt megjön érzésem van. Babát szeretnénk!
Figyelt kérdés
Cickafarkfű tea naponta 2x-palástfű tea naponta 2x- premens tabletta naponta 1x.2013. júl. 17. 13:57
1/7 anonim válasza:
Huh...szerintem a szurokfekete folyás nem jelent jót. Dokit nem tudsz felhívni? Én ilyet még nem hallottam! :-/
2/7 anonim válasza:
Én szedtem premens tablettát korábban de sohasem volt ilyen tünetem. Keress fel egy dokit.
3/7 anonim válasza:
Ez túl sok egyszerre sztem...Mármint tea is meg premens is...
Amugy én nem hiszek a teákba,szülés előtt ittam a málna levelet,a szülésznő csak nevetett:)
Persze mindenkinek más a véleménye:)
Nem lehet hogy csak pecsételsz?
Vagy meg fog jönni vagy beágyazódási pecsét vagy egyszerűen csak felborult a ciklusod ennyi mindentől...
Ha már rásegités kell a babára akkor inkább szedj clostit a dokiddal konzultálva,többet segit mint ezek!
4/7 anonim válasza:
???? szurokfekete folyás? Menj dokihoz!
De szerintem is sok ez. Premens ablettát lehet szedni egész ciklusban. Cickafarkfűvet csak ovuláció elött, palástfüvet csak ovu után!!! Nem egyszerre! Jól bekavarhat!
5/7 anonim válasza:
Szurokfekete??
Azonnal orvos!!!!!
6/7 A kérdező kommentje:
A cickafarkfű teát iszom peteérésig,a palástfű teát p.é. után,a premenset meg napi 1x.Ez így túl sok lenne?
2013. júl. 18. 07:18
7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel már azt hittem megjött,de csak összekentem a tampont azzal szurokfekete valamivel!Émelygek,furcsán fáj a hasam és folyamatosan mindjárt megjön érzésem van!
2013. júl. 18. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!