Kinek segített? Tapasztalatok? Cickafarkfű tea-palástfű tea-Zafír barátcserje!
1 hónapot szedtem a barátcserjét cicka és palátfű tea nélkül.Már az elején csak 4 napos lett a mensim 6 helyett,simán elmúlt,nem volt barnázás és abban a hónapban terhes is maradtam! Azért azzal vigyázz,ha a gyanúja felmerül a terhességnek,tesztelj és amint kiderül,hogy terhes vagy ,abba kell hagyni a kapszulát!
Én amúgy azt mondom,hogy ez a kombináció így lehet,hogy kicsit sok,mert hatnak a hormonjaidra,nehogy összezavarják mégjobban!
Nekem igy sikerult teherbeesnem, igaz en baratcserjet nem szedtem. A ciklus elso feleben cickat ittam ehgyomorra 1 cseszevel, majd pozitiv ovuteszt utan palastfu teaval folytattam. Meg az ovu napjan es utana levo 1 napon is cickat ittam. A masodik honapban sikerult a baba:)
28hkm
Én cckafark, palástfű teát ittam, babaprojekt alatt. Hát mit mondjak, 7 hónapot vártunk a kisfiamra.
Amikro a teát ittam a 4 napos mensim helyett lett 8 nap, dupla erősségű vérzéssel. Annyira megvastagította a méhfalamat, hogy ez lett az eredménye. Hittem benne, de csak rosszabb lett minden. Pedig én nagy gyógynövényteás vagyok!!!De ezt nem ajánlanám!
Bár mindenkinél más jön be...
Kb. két hónapja ittam a gyógyteákat. Nem is használt, de legalább nem ártott. 28 naposak a ciklusaim, akkor is rendben megjött. Csak kár, hogy megjött :-(
Pedig én is kedvelem a gyógynövényeket, és szeretem is a cickafarkfű ízét.
Bocsánat, de hadd kérdezzem meg az 5-ös válaszolótól, aki hét hónapot várt a kisfiára, hogy mit tett, vagy mit nem tett, hogy végre sikerült megfogannia a hetedik hónapban? Köszi! Mert én is kb. fél éve várok.
És mégegyszer bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!