Cickafark + palástfű és még plusz barátcserje mehet együtt vagy így már sok?
Nem tudom eldönteni, hogy cickafark és palástfű teát igyak, vagy barátcserjét szedjek. Lehet ezeket együtt is?
Endrokrinológusnál voltam. A pajzsmirigyem minimálisan, de alulműködik 3,04 az értékem. A leleteim korai petefészek kimerülésre utalnak, ultrahangra kell majd mennem, de már csak jövőre tudok. Azt tudom, hogy a cickafark és a palástfű segíti a peteérést és a beágyazódást. A barátcserjéről viszont azt olvastam, hogy szabályozza a pajzsmirigy alulműködést, így azt is jó lenne szednem... Szerintetek? Szedte ezt már valaki így együtt? Bevált?
Igy szedtem/ittam ezeket:) elso homapban sikerult, elotte 7 honapig nem. Szoval hajra!!:))))
38+5 hkm
Ma teszteltem halvány pozit, első teázós+barátcserjés hónap! 2 éve várunk a babára!
Szóval én ajánlom nagyon, pedig nem hittem benne :))
De jó!!! Szívből gratulálok Nektek!!!!!!!!! :))
Akkor már csak egy kérdés! A barátcserjét tablettában vagy cseppekben szedtétek? Napi mennyit? És a teákból napi hány pohárral ittatok?
Azelső 13 napban cickafark tea (egy lapos evőkanál teafű forrázva 2,5dl vízzel) + reggel-este 1-1 zafír barátcserje tabi
Pé után reggel-este palástfű tea, 2 teáskanál forrázva 2dl vízzel (reggel 2dl és este is 2dl) + barátcserje napi 1db.
A teát a 12. hétig kell inni, ha sikerül a baba.
Ha nem jön össze, akkor a mensi alatt ne idd a cickafarkat, mert erős vérzést okoz, csak a végefelé kezd, amikor barnás már.
Szurkolok neked, remélem hamar sikerül:))
1. Vagyok
A baratcserjet tablettaban, zafirt, napi 1db-ot.ciklus elejetol a pzi tesztig.
Mensi elmulasa utan cicka napi 1 bogre reggel ehgyomorra. Vateran vettem olcson ovutesztet, 30db-ot, kb 2500 ft-ert, azzal neztem, hogy mikor van pé-m. Amikor pozi lett, akkor meg 1-2 napig ittam a cickat, mert segit megrepeszteni a tuszot. Akkor eletemben eloszor volt 1 csepp ver a bugyimon. Ferjemmel 2 naponta voltunk egyutt. Onnantol palastfu:) aztan pozit teszteltem. Akkor abbahagytam a baratcserjet es a 7. hetig ittam tovabb a napi 1 bogre palastot, reggel ehgyomorra. Utana mar nem tudtam, a hanyinger miatt:)
Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat! Megvettem mindent. Tegnaptól iszom a teákat, ma már a barátcserjét is szedem! :)
Majd beszámolok a fejleményekről :)
1. vagyok. Mensim elott ket nappal mar halvany pozi volt a teszt. Azonnal abbahagytam a baratcserje kapszulat.
Azota mar 1 hetes baba anyukaja:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!