Cickafark és palástfü teákat hogyan kell fogyasztani? Mikor? Hányszor? Kinek segitett? Vagy inkább a barátcserje?
A cickafark beállítja a ciklust, segít a peteérésben. A palástfű pedig elvileg a beágyazódást segíti elő.
Úgy kell inni, hogy peteérésig cickát a menzesz első napjától, aztán menzeszig vagy pozitív tesztig a palástfüvet.
Mondjuk nekem a palástfű erős görcsöket okozott menzesz alatt, én nem iszom, és most csinálok egy egy hónapos cickafark-kúrát, E vitaminnal és méhpempővel. PCO-s vagyok, és merem inni, nekem eddig mindig helyrerakta egy pár hónapra a ciklust, és peteérésem is rendesen volt (na meg babám is).
Barátcserjével nincs tapasztalatom, azt nem merem szedni. Kolleganőm beszélt róla, neki nagyon megborította a ciklusát, és ő is PCO-ban szenved. Meg lehet próbálni, de csak óvatosan! Arra pedig figyelj, hogy lehetőleg a gyógynövényekből ne nagyon keverj, mert pont olyan, mintha többféle gyógyszert vennél be egy fejfájásra... többet árthat, mint amennyit használ.
Mielőbbi babásodást :)
Ja, még egy valami, utolsó vagyok: szerintem te is csinálj egy egy hónapos cicka kúrát. Inkább fordítsd rá ezt az időt, megéri. Ha görcsölsz tőle, mikor vérzel, akkor viszont inkább hagyd abba.
Én napi 1 csészével iszom, ajánlott mennyiség 2 csésze, de így is jó. Viszont 6 hétnél tovább nem ajánlott alkalmazni egy hosszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!