Pcosan szedhetek barátcserje kapszulát ha kisbabát szeretnék?
Sziasztok!Már kb 14éves korom óta rendszertelen,hol havonta hol félévente jött meg!kiderült 17évesen hogy pcom van,de túlsúlyos nem vagyok kb 50kg vagyok 160cm,és nem vagyok pattanásos sem se nem szőrösödök!Szóval csak cisztáim vannak,de kisbabát szeretnék kb 1,5 hónapja hagytam abba a nuvaringot és júniusban nem jött meg csak barnás 2hétig,és most júliusban sem jött még meg eddig!Nagyon szeretnék kisbabát és olvastam a barátcserje kapszuláról sok jót és hogy ha nem jött még meg akkor nem e eltudnám kezdeni szedni,vagy kimondottan a mensi első napjától kell elkezdeni szedni!Norcolutot nem szeretnék mert az egy jó nagy adag hormon lenne...meg az is csak áll mensi!Nőgyógyászom véleményét kikérjem a barátcserje előtt?vagy magamtól is szedhetem?Igaz hogy hamar meg fogan a baba?:)
Másik fura dolog hogy minden reggel a cicijeim megvannak duzzadva...:)ami jó:)csak nem értem....
Köszönöm előre is mindenkinek
:) bia25
Endokrinológussal kellene találkoznod. Ha ilyen össze-vissza a mensid, és ráadásul diagnosztizált PCO-s vagy, akkor szükséges lenne kivizsgáltatni magad, és gyógyszert szedni. Barátcserjét megemlítheted,de nem sok hatását látom ilyen jellegű probléma esetén. Én fél évig szedtem, de nem ért semmit. Azért sikerült a kisbabám, mert a PCO-m-ra és a pm problémára kaptam megfelelő kezelést.
Teljes körű hormonvizsgálatod volt?
TSH-d mennyi?
szia!köszönöm a válaszod!hormon vizsgálatom volt kb 8 éve!de nem emlékszem rá sajnos mert szegeden van én meg beköltöztem nemrég csongrádra!de akkor elmegyek endokrinológushoz!de ha nem védekezünk,lehet esélyem?azt tudom hogy régebben a béres cseptől beállt valamennyire igaz nem volt erős mensi de minden hónapban volt valami...
a barátcserét akkor csak akkor kezdjem ha már vizsgált endokrinológus?
Akkor én tudok neked a közelben ajánlani egy igazán jó endodokit. Igaz nem ő, hanem a férjem segítségével, de nagy részt benne volt a keze abban, hogy végre sikerüljön a kisbaba. A neve Naszódy Péter, Kecskeméten van magánrendelése a Bagoly u.-ban. Előjegyeztetheted magad a neten a meditres oldalon. Minden papírkád viszel. Előtte el kell menned a háziorvoshoz, és kérni egy TSH T3 T4 vérvételt. Elmondod hogy endokrin rendelésre mész, és azt kérték friss TSH-val kell menned. Azt számítsd bele, hogy a TSH eredmény mire megvan az kb 10-12 nap. Naszódyhoz is nagyon sokan járnak, előjegyeztetni is csak 1-2 hét után tudod magad mire van szabad hely. Igazán jó doki!!!!
A problémádat nem szabad a szőnyeg alá söpörni, el kell menni dokihoz, mert éveket pazarolhatsz el így. Természetesen benne van a pakliban hogy siekrül, de ici-pici az esély rá, főleg az előzményeid miatt. Hidd el nekem, Naszódy segít neked is! barátcserje valóban nagyon jó dolog, DE csak akkor ha minimális a problémád a ciklusoddal, de nálad nem így van. Én is szedtem, nekem sem segített, max 3nappal előrébb hozta a ciklusom. Én is vékony vagyok, mégis PCO-s, nem feltétele az elhízottság és a pattanásosság.
Ha bármi kérdésed lenne nyugodtan írj priviben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!