Palástfű tea vagy barátcserje segített nektek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 18:38
1/4 anonim válasza:
Ittam palástfű teát, 4. hónapban lettem terhes, de nem tudom megmondani (és szerintem senki mjás sem) hogyha nem ittam volna, akkor is terhes lettem volna? :) Ezt sosem lehet tudni :)
2/4 anonim válasza:
Ugyanaz mint elsőnél, én is ittam, de csak a második teherbe esésnél. Elsőnél és harmadiknál nem ittam, mégis terhes lettem. Barátcserjét is csak a másodiknál szedtem.
3/4 anonim válasza:
Én ittam és totál összezavarta a ciklusomat. :S Abbahagytam 2 hóra rá terhes lettem. Nem állítom, hogy nem használ, de akinek van normális ciklusa annak nem fog rásegíteni. Csak az igya, akinek vmi nem kerek a ciklusában. ;)
4/4 anonim válasza:
5 hónapja próbálkoztunk :)
Elkezdtem inni a cickát peteérésig, ciklus elejétől a zafir barátcserjét, azt végig, és peteérés után palástot :)
Ebben a hónapban összejött, vagyis most :))
Ahogy pozit teszteltem, már egy hete volt ez :) Rögtön abbahagytam a barátcserjét, és a palástot iszom tovább!
Ha ajánlhatok még valamit, nekünk most úgy sikerült, hogy vettem 200 mg E vitamint, meg 1000 mg C vitamint, és ezt én is szedtem, meg a párom is NAPONTA!
Ez nekünk nőknek segíti a méhnyálkahártya vastagítását, hogy jobban be tudjon ágyazódni a baba, a férfiaknak meg nagyon! megtuningolja a spermát!!! :))) Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!