Cickafark + palástfű és még plusz barátcserje mehet együtt vagy így már sok?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy cickafark és palástfű teát igyak, vagy barátcserjét szedjek. Lehet ezeket együtt is?
Endrokrinológusnál voltam. A pajzsmirigyem minimálisan, de alulműködik 3,04 az értékem. A leleteim korai petefészek kimerülésre utalnak, ultrahangra kell majd mennem, de már csak jövőre tudok. Azt tudom, hogy a cickafark és a palástfű segíti a peteérést és a beágyazódást. A barátcserjéről viszont azt olvastam, hogy szabályozza a pajzsmirigy alulműködést, így azt is jó lenne szednem... Szerintetek? Szedte ezt már valaki így együtt? Bevált?
2012. dec. 14. 20:58
11/17 anonim válasza:
olyan jó ezeket olvasni! Mindig a Ti történeteitekből merítek erőt :) én 2. hónapja iszom a teákat, és ebben a hónapban kezdtem el a barátcserjét. Szóval most remélem, hogy sikerül. Pé-m van, csak hosszúak a ciklusaim. Sajnos nekem volt egy vetélésem, de remélem, hogy ezekkel a gyógynövényekkel sikerül a következő alkalommal ennek elejét venni. És szép megerősödött méhfalba ágyazódik majd be a picike! Ha van még ilyen sikersztori, szívesen olvassuk. Remélem jövő hónapban már én is ezt írhatom meg :) szurkolok mindenkinek! Zs
12/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem megjött, 25 napra!!! :( A múlt hónapban 30 napra jött meg, előtt két hónapig 25-26 napra... Abban reménykedtem, hogy a barátcserje beállítja 28 nap körülire, de nem jöttbe! Igaz még nem adom fel a reményt, szedem még egy hónapig és majd meglátjuk... hátha ez az egy hónap kevés volt neki...?!
2013. jan. 8. 09:51
13/17 anonim válasza:
Ne add fel! Nem mindenkinek sikerül elsőre a barátcserje után! lehet nektek pont a 2. hónapban sikerül, és emiatt legalább hamar megjött, újra lehet próbálkozni. Gondold el azt, akinek 35-40 naposak a ciklusai. ha már ennyit csinált, az már jó. 2 hét múlva már van is esély a babára. nekem általában 3,5 hetet kell várnom ovuig. De most remélem a barátcserje nekem is lerövidíti! Fel a fejjel! Jönni fog a baba:)
14/17 anonim válasza:
a 30 az 28 körül van. Szerintem a 25 napos ciklus rövid. Szóval szerintem jót tett. így biztos hogy lesz elég ideje beágyazódnia a babának. szerintem folytasd, és majd meglátod, hogy segíteni fog! De fontos, hogy higgy benne!
15/17 anonim válasza:
Kérdező,van azóta baba????????????
16/17 Zsöff85 válasza:
A barátcserje 3 hónap alatt fejti ki a hatását.
17/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Tudom règi a kérdés. Neked nem zavarta össze a ciklusaidat együtt a barátcserje, cickafark és palástfű? Sikerrel jàrtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!