Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Closti tablettától kinek hány...

Closti tablettától kinek hány petéje érett meg, és hány babácskája lett?

Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 10:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány pete érett, de egy baba lett, aki valószínűleg lány :)
2014. jan. 5. 10:21
 2/22 anonim ***** válasza:
4 pete,még nem tudom hány baba van,várom a nemvárt napját!:-)
2014. jan. 5. 11:59
 3/22 A kérdező kommentje:
Hű, nem félsz, hogy 4 babád lesz egyszerre? :O
2014. jan. 5. 13:03
 4/22 anonim ***** válasza:

Kicsit!!!Elgondolkodtam rajta hogy mi lenne,pláne hogy már van egy kisfiam,de inkább attól félek hogy egy sem lesz.. :-(De 2nek még örülnék!:-)

Te is clostyt szedsz?

2014. jan. 5. 15:08
 5/22 A kérdező kommentje:
Igen, ez volt az első hónapom. És hát sikeres lett, csak annyira félek, hogy mi van ha pl. 3 vagy 4 pete is megtermékenyült. Minél hamarabb orvoshoz szeretnék menni, hogy megnézze, de nem tudom 5 hetesen mit fog majd látni. Te mikorra tervezed, hogy orvoshoz mész, hányadik héten?
2014. jan. 6. 09:42
 6/22 anonim ***** válasza:
De jó!!!Gratulálok!!!!:-)Én még várok,van még 3 napom a nem vártig,a tegnapi tesztem negatív lett,és ma 0,2 esett a hőm,és a cicim se fáj már annyira...:-(Nem tudom hogy sikerült-e,de ha igen akkor 6 hetesen megyek,a kisfiamnál akkor már volt szívhang!Te vezettél görbét?
2014. jan. 6. 09:48
 7/22 A kérdező kommentje:
Sosem mértem a hőmet, nekem az nem tűnik mérv adónak, de van akinél bejön. Akkor én ne is menjek dokihoz 5 hetesen? De nem tudom hogy tudnék várni 6 hétig, az olyan hosszú idő.
2014. jan. 6. 09:52
 8/22 anonim ***** válasza:
Dehogynem,menj csak...csak akkor még nem biztos hogy lesz szívhang.Max visszarendelnek a 7. héten.Neked volt valami tüneted,vagy van valami?Mikor teszteltél,mikor mutatott pozitívat,és milyen tesztel?Bocsi hogy ennyit kérdezek...csak már nagyon izgulok!!!Legyen már valami,vagy pozi teszt,vagy jöjjön meg..vagy valamit tudjak már!!!:-)
2014. jan. 6. 10:12
 9/22 A kérdező kommentje:
Nemvárt előtt 1 nappal teszteltem. Tünet az volt hogy rettenetesen szurkáltak a melleim és folyamatos megjön érzésem volt. 1 héttel a nemvárt előtt pedig barnás folyásom volt 1 szer. Mikorra nem várod a mensid? Valami tüneted esetleg?
2014. jan. 6. 10:19
 10/22 anonim ***** válasza:

9.-ére nem várom,holnap csinálok egy tesztet.Nekem barna folyásom nem volt,de a cicim nagyon fájt,főleg a mellbimbóm.Nekem is mindjárt megjön érzésem van már több mint egy hete,de ma már nem fáj annyira a cicim. :-((

De még mindig ki vannak dudorodva az udvaron,és a bimbón a mirigyek,és fehérek!Hát nem tudom!

2014. jan. 6. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!