Closti tablettától kinek hány petéje érett meg, és hány babácskája lett?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 10:18
11/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok neked, hogy babácskád legyen. Hány hónapja próbálkoztok? Orvos nézte hány petéd érett?
2014. jan. 6. 10:28
12/22 anonim válasza:
Igen,én írtam hogy 4! :-)
Köszönöm,majd kiderül!
13/22 A kérdező kommentje:
Jah tényleg, bocsi. :) Holnap írd meg mit mutatott a teszt. Szorítok!
2014. jan. 6. 10:41
14/22 anonim válasza:
Nem kellett tesztelnem,ma megjött!:-(((
15/22 A kérdező kommentje:
Oh, nagyon sajnálom! :( De új hónap, új lehetőség, ne keseredj el. Kitartás.
2014. jan. 7. 10:51
16/22 anonim válasza:
A reggeli síráson már túl vagyok,és most már megnyugodtam,és én is így gondolom!Remélem következő hónapban sikeres lesz!
Neked sok-sok boldogságot és egészséget kívánok.
Ha voltál dokinál légyszi írd meg mi volt,hány babócád lesz!:-)
17/22 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, mindenképpen megírom mi volt a dokinál. Fel a fejjel!
2014. jan. 7. 11:11
18/22 anonim válasza:
Én szettem de viszont nem lett belőle semmi,vagyis nem estem teherbe pedig három hónapig szettem
19/22 anonim válasza:
Kérdező...voltál dokinál?Mi volt?
20/22 anonim válasza:
Nekem 4 érett, és egy sem lett; aztán fél adaggal 2 érett, és sajnos abból a ciklusból sem lett baba. Aztán mi átértünk a Merional szurira, mert a closti "megette" a nyálkahártyámat! Szóval erre figyeljetek! ( mm felett kéne lennie... :-) Drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!