Adrikácska kérdése:
Miért van az h soha se leszek terhes pedig a párom mindig belém élvez de soha se jön össze? Lehet valami bajomvan vagy a páromnak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 21:11
11/15 anonim válasza:
Utolsó:
Kivéve akkor, ha a pasival van gond. Mert akkor a nő akár kicsattanhat az egészségtől meg a termékenységtől, akkor se fog történni semmi.
12/15 anonim válasza:
2-3 naponta szexeljetek és az ovuláció alatt nyomjátok meg, ha nem tudod, hogy az mikor van (főleg ha nem egységes a ciklusod) ajánlott hőmérőzni
13/15 anonim válasza:
nekünk is ugyanez van mint ami veletek és mégse tudjuk mi a probléma mi semparkoló nektek remélem mihamarabb összejön
14/15 anonim válasza:
Ha mindnnap egyutt vagytok akkor a parod tulajdonkeppen steril.Nem tud eleg sperma termelodni ket szeretkezes kozot.
2-3 naponta kell egyutt lenni.
15/15 anonim válasza:
En most vagyok 9 hetes, 3. probalkozasra sikerult. Amit en tudok javasolni az az, hgy kulonbozo poxikba is probaljatok, en pl ugy lettem terhes hogy szex kozben en hason fekudtem. elozo alkalmakkor haton. Aztan most az orvos mondta h elorehajlo mehem van. Lehet ez is segitett. Aztan szerintem az is hasznos, ha ejakulacio utan a nonek van orgazmusa, mivel az segit felfele szivni a spermiumokat, konnyebben haladnak. Plussz en feltettem a labam a vegen a falnak (gyertyaallas) kb 10 percre. En ezt a 3 dologt tudom javasolni igy elso korben. Jah es en hasznaltam ovulacios tesztet is, tudtam mikor kell egyutt lennunk. elotte 3 napig nem voltunk egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!