Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehet, hogy terhes vagyok? 2...

Lehet, hogy terhes vagyok? 2 hetet késett eddig.

Figyelt kérdés
Előzőleg szedtem Clostilbegytet, az utolsó menzesz alatt viszont már nem kaptam. Semmi tünetem nincs, nem szédülök, nincs hányingerem. Közel egy éve próbálkozunk eredménytelenül, tavasszal mennék inszemre. Bízhatok-e abban, hogy most összejött a baba?
2013. nov. 27. 10:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz tesztet? Lassan mehetsz orvoshoz, ha terhes vagy.
2013. nov. 27. 10:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Én már egy vagyont költöttem tesztre és mindegyik után napokig sírtam, hogy megint negatív! Volt régebben ilyen, hogy késett 3-4 hetet is. Még várok a teszttel egy pár napot! Vagy megjön vagy nem. De nagyon szeretném, ha 9 hónapig nem jönne meg :(
2013. nov. 27. 10:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Egyébként volt már valaki úgy, hogy semmi tünet nem utalt a terhességére?
2013. nov. 27. 10:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi tünetem kb. 8. hétig.
2013. nov. 27. 10:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon boldog lennék, ha lenne egy pozitív tesztem. De a sok sikertelenség után nem tudok optimista lenni. :(
2013. nov. 27. 10:58
 6/12 anonim ***** válasza:
szerintem sokkal rosszabb a bizonytalanság,én biztos tesztelnék inkább
2013. nov. 27. 14:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Holnap veszek egyet, és péntek reggel megcsinálom.
2013. nov. 27. 14:22
 8/12 A kérdező kommentje:
Rám beszéltétek a tesztet, így ma vettem egyet! 2-3 órája nem tudom abbahagyni a sírást, mert megint lett egy hatalmas NEGATÍV!!! :( :( :(
2013. nov. 27. 18:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom hogy negatív lett a teszted, és újra csalódtál.

De senki nem állította az ellenkezőjét, csak azt mondtuk, jobb biztosat tudni, mint napról napra jobban reménykedni, és a végén mégis csalódni.

Remélem akár simán, akár az inszemmel összejön a babátok, és boldog anyuka leszel! Szurkolok!

2013. nov. 28. 10:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Sajnálom. De ha ennyire rendszertelen a ciklusod, akkor ott vmi más is lehet a háttérben... kivizsgáltak már?
2013. nov. 28. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!