Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehet, hogy terhes vagyok? 2...

Lehet, hogy terhes vagyok? 2 hetet késett eddig.

Figyelt kérdés
Előzőleg szedtem Clostilbegytet, az utolsó menzesz alatt viszont már nem kaptam. Semmi tünetem nincs, nem szédülök, nincs hányingerem. Közel egy éve próbálkozunk eredménytelenül, tavasszal mennék inszemre. Bízhatok-e abban, hogy most összejött a baba?
2013. nov. 27. 10:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ha szedem a Clostilbegytet, semmi bajom nincs, mindig időben megjön. Most viszont az utolsó ciklus idején nem szedtem, már nem engedte az orvos, rögtön kimarad. Kíváncsi vagyok, most mit fog mondani. :(
2013. nov. 28. 13:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát, azért alaphelyzetben az elég nagy baj hogy csak clostival van ovud... de amúgy kivizsgáltak? Mert kismillió oka lehet hogy miért nincs peteérésed, és ha az okot nem szüntetik meg akkor a closti csak felületi kezelés... előtte rendszeres volt a ciklusod?
2013. nov. 28. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!