Volt már olyan akiknek évek óta nem sikerült teherbe esnie vagy aki azt hitte sose lehet gyermeke és mégis terhes lett?
Unokanővéreméknek 9 év után lett baba,amikorra már fel is adták:))
Jómagam is hasonlóan jártam,bár én voltam terhes csak nem maradt meg a baba,pici terhesség volt 2szer is.Aztán sikerült ,igaz 39évesen de csak született egy kislányom:)
Csak leírom röviden én hogy voltam:
Volt egy 12 éves kapcsolatom kb 6 évig szedtem fogazásgátlót,abbahagytam soha nem estem teherbe az exemtől,külön váltunk..de nem emiatt.
A következö párommal 7 évig voltam ,amikor összekerültünk szinte rögtön teherbe estem,de nem maradt meg a baba ,utána soha többet nem estem teherbe.
A mostani párommal összejöttünk rá 4 hónapra teherbe estem
de nem maradt meg a pici...missed ab lett a vége,a műtét után az 5.hónapban már megint terhes voltam :) és őt sikerült kihordanom és igaz császárral ,de rendben meg is született ,ő most 2.5 éves.
Soha sem szabad feladni...bármi legyen is az ok,de rágörcsölni sem..az is akadály lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!