Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt már olyan akiknek évek...

Volt már olyan akiknek évek óta nem sikerült teherbe esnie vagy aki azt hitte sose lehet gyermeke és mégis terhes lett?

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 18:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nekem van pár ismrösöm,akik 15even keresztül probalkoztak,es,vagy elvetelt a felesege,vagy halva született a baba,aztan mar total fel is adtak,de 2even belül összejött nekik 2egeszseges kisfiu.
2013. dec. 3. 18:15
 2/14 anonim válasza:
Szia egy barátnőm anyukája 5 gyereket szült halva vagy elvetélt és utánna azt mondták neki az orvosok, hogy nem lehet soha gyereke aztán teherbe esett a barátnőmmel és megszülte. Másrészt keresztanyámék 2évig próbálkoztak az unokahúgommal és ő is csak lombik programmal jött össze de most hála istennek orvosi segítség nélkül összejött a második baba és nemsokára ketten lesznek. :) Annyit tudok mondani am, hogy nem szabad feladni!
2013. dec. 3. 18:50
 3/14 anonim ***** válasza:
párom nővérének a HETEDIK lombik sikerült!sok év és sok millió pénz,de annál nagyobb az öröm!:)
2013. dec. 3. 19:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy nagyon kicsi az esély, max lombik, és ezután még egy nőgyógyászati gondot találtak, amit meg is műtöttek. 3 év védekezés nélkül eltelt, közben inszem, lombik, aztán spontán terhes lettem, de vetélés lett, néhány hónapra rá egy újabb, aztán viszont megfogant a nagyfiam, és fél éves volt, amikor a kicsi is megfogant, lényegèben az első adandó alkalommal :)
2013. dec. 3. 21:45
 5/14 anonim válasza:
egyik ismerősöméknek 7 évig nem volt gyerek, aztán örökbe fogadtak egy kisfiút. rá egy évre megszületett a kislányuk, aztán megint egy fiú :)
2013. dec. 5. 11:31
 6/14 anonim válasza:
Az én ismerősöm is megmondták, hogy nem eshet teherbe, aztán beavatkozással úgy 6 év múlva mégis sikerült. Nem is védekeztek a férjével, mivel ő biztos volt benne, hogy nem eshet természetes úton teherbe. Aztán az első gyerek után pár hónappal nem érezte jól magát, fájt a hasa. Elment a nőgyógyhoz és mit ad a JÓ Isten terhes volt. Természetes úton a második gyerekével. Azóta már meg is született épen egészségesen.
2013. dec. 5. 22:23
 7/14 anonim válasza:
A sógornőmnek a 7. gyerek sikerült az előtte lévő 6 mind fiú lett volna, a 7. lány megmaradt. Ilyen is van.
2013. dec. 5. 22:24
 8/14 anonim válasza:
Most két ismerősöm is van akik küzdenek már évek óta, nagyon drukkolok nekik, mert nagyon rendes családban születne az a pici.
2013. dec. 5. 22:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Unokanővéreméknek 9 év után lett baba,amikorra már fel is adták:))

Jómagam is hasonlóan jártam,bár én voltam terhes csak nem maradt meg a baba,pici terhesség volt 2szer is.Aztán sikerült ,igaz 39évesen de csak született egy kislányom:)

Csak leírom röviden én hogy voltam:

Volt egy 12 éves kapcsolatom kb 6 évig szedtem fogazásgátlót,abbahagytam soha nem estem teherbe az exemtől,külön váltunk..de nem emiatt.

A következö párommal 7 évig voltam ,amikor összekerültünk szinte rögtön teherbe estem,de nem maradt meg a baba ,utána soha többet nem estem teherbe.

A mostani párommal összejöttünk rá 4 hónapra teherbe estem

de nem maradt meg a pici...missed ab lett a vége,a műtét után az 5.hónapban már megint terhes voltam :) és őt sikerült kihordanom és igaz császárral ,de rendben meg is született ,ő most 2.5 éves.

Soha sem szabad feladni...bármi legyen is az ok,de rágörcsölni sem..az is akadály lehet!

2013. dec. 7. 00:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem még eddig nem sikerült teherbe esnem! 85/F
2013. dec. 8. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!