Siófok környékén jó nőgyógyászt tudtok ajánlani? Olyat, aki foglalkozik meddőségi kezeléssel, esetleg már segített itt valakinek?
Figyelt kérdés
Másfél éve nem jön össze a baba :( Mostmár megbeszéltem magammal, hogy ideje orvoshoz menni, de jó lenne olyanhoz, aki tényleg jó! Légyszi segítsetek!2014. jan. 2. 10:32
1/5 anonim válasza:
Dr. Szabó Imre. Nekem két középidős vetélésem volt, és Ő vette észre, mi a baj. Segítőkész, empatikus. Csak ajánlani tudom.
Egyik ismerősöm a hatodik középidős vetélése után került hozzá, és Ő állapította meg, miért van a vetélés.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2014. jan. 2. 11:58
3/5 anonim válasza:
Remélem sikerül a babó! Kitartást és sok türelmet kívánok!
4/5 A kérdező kommentje:
A jó kívánságot is köszönöm, nagyon kedves vagy :) Még annyi segítséget szeretnék kérni, hogy van - e Szabó doktor úrnak valamilyen elérhetősége, esetleg magánrendelése, mert a neten nem találtam meg, vagy próbálkozzak a rendelőintézetben?
2014. jan. 2. 13:05
5/5 anonim válasza:
Szabo doktort en is ajanlom, nagyon kedves, emberseges.
De ha ennnyi ido eltelt, es nem jon a baba, lehet, hogy erdemes elmenni a kaposvari Kaali intezetbe, mi is oda jartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!