Nyregyházán, valaki ajánlana egy jó nőgyógyászt aki foglalkozik meddőséggel is?
Szia!Dr. Rácz Krisztinát ajánlanám Neked. A Krúdy Gyula utcán van a magánrendelése.
Én is nyíregyházi vagyok, de most a Debreceni Klinikára járok meddőségi problémával.
Mi is voltunk már egy pár vizsgálaton... Kezdtük a párom sperma vizsgálatával, az rendben van. Házasélet utáni teszt, az is jó volt. Clamidia szűrésen voltam, az is negatív. Vérvétel, hormonvizsgálat. Ultrahang több ciklusban. Az ultrahangon láttak arra utaló jeleket, hogy a petevezeték el van záródva. 1 hónapig én is szedtem Clostit, ettől lett több tüsző is, az egyik 30 mm-esre nőtt meg, ekkor kaptam tüszőrepesztő szurit is. Sajnos eredménye nem lett. :( Így elkerülhetetlen lett a lapar. De ezt már a debreceni klinikán csinálták. Szerencsére átjárható a petevezeték. Endometriózis is látható volt, ezt is rendbe tették a műtét során. Most kaptunk 6 hónapot spontán próbálkozásra, 1 hónap múlva kell visszamennem kontrollra, akkor talán Clostit ír fel az orvosom. Amúgy a lapar elviselhető volt, örülök, hogy megcsináltattam. Annyi volt rossz, hogy a műtét után nem tudtam pisilni, így katétert kaptam. Miután másnap reggel kivették, még ekkor sem tudtam pisilni. De rengeteg folyadékot kellett inni, úgy éreztem, hogy szétreped a hólyagom. A hasüregben marad sok levegő nyomta a húgyhólyagot. Sokat kellett sétálnom és segített végül. Más fájdalmam a műtét miatt nem volt. 4 napra rá már dolgoztam.
Hát egy kicsit hosszúra sikerült, de remélem tudtam segíteni. Ha van kérdésed írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!