Tudnátok ajánlani Pesten jó nőgyógyászt, aki érdemben foglalkozik is velem? Maratoni ciklusaim vannak, jórészt peteérés nélkül.
Bárhová elmegyek, ha megéri:)))
Köszönöm:)
Dr.Halász Domonkos!
Újpesten rendel az sztk-ban,de a magánrendelője a 13.ker-ben van,Uzsokiban vezet le szülést!
Nagyon.nagyon jó orvos!
Szia!
Tudnál mondani közelebbit róla, esetleg árakat, ha magánba megyek hozzá?
Köszönöm
off:
Egy orvos sem gyanakodott nálad PCOS-re? (policisztás ovárium szindróma)
Ugyanilyen tüneteim vannak és ezt állapították meg.
Sajnos orvost nem tudok javasolni, nem budapesti vagyok, csak felkeltette a figyelmemet a kérdésed.
Szia Kedves Utolsó!
Sajnos nem mondott semmi ilyesmit:(((
Szia!
Szerintem is esélyes a PCO, és azzal először inkább endokrinológushoz kéne menned, mert a hormonok az ő szakterületük. Egy vérvételből kiderül, mi a gond nálad.
Én magánendodokihoz járok a mens mentisbe, Tüű dokihoz. Budapest, 11 kerületben vannak, van saját laboruk is.
Szia!
XV.kerületben rendel a Kovács Péter Doktor(én tb-re járok oda),nagyon bunkó orvos,csöppet lenéző DE szakmailag nagyon ott van,mindent megnéz,nagyon alapos!!!Van magánrendelése is,azt nem tudom pontosan hol.Viszonyításképpen nála egy magánklinikán a szülés 300ezer ft.
300 ezer ft??? Hát annyi pénzem sajnos nincsen:(((
Ha nagyon bunkó, akkor köszönöm, de nem szeretnék hozzá menni, volt már részem ilyen orvosokból, nekem fontos lenne, hogy kedves legyen, még ha túlsúlyos is vagyok:)))
Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!