Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Sokkal nehezebb lesz teherbe...

Sokkal nehezebb lesz teherbe esnem, ha dohányzok 14 éves korom óta és bevallom, néha füveztem is? Most 21 éves vagyok.

Figyelt kérdés
Napi fél doboz cigit szívok, a füvet persze letettem már régóta, semmi herbál, bio, normális füvet szívtam én is és a párom is, csak ő gyakrabban. Én nem ittam, csak évente kb 2 alkalommal, ő kb kéthetente egyszer, akkor sem olyan sokat. A családban nincs gond a teherbeeséssel, én is egészséges vagyok, a párom is, de ettől mennyivel lesz kb nehezebb a dolgunk?
2013. dec. 11. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
hát itt ezt nagyon nem tudjuk megmondani mert nem tudjuk hogy milyen mértékben károsodtak a hímivarsejtek ha károsodtak.küld el cuccvizsgálatra és kiderül.te meg tedd le a cigit.
2013. dec. 11. 19:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát próbálgatom, erre jó motiváció a baba is. Persze nem ezért vállaljuk, ne értsetek félre. Csak kérdéses, hogy összejön-e egyáltalán.Ő is fél dobozzal szív kb 13 éves kora óta.
2013. dec. 11. 19:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Ja és a párom 25 éves.
2013. dec. 11. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Még úgyis ráértek gyereknevelésre.
2013. dec. 11. 19:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Én mindig is fiatalon szerettem volna szülni, szerintem ilyenkor pont ideális, meg jó dolog, ha fiatalok a szüleid. Nekem apukám 25 volt, mikor születtem és nagyon szeretem benne, hogy fiatalos és igazi menő apuka :) Egyik barátnőm is mesélte, hogy nagyon jó dolog, ha fiatal anyja van az embernek, az ő anyja a nővérét 16 évesen, őt meg 19 évesen szülte, mindig ámultunk a lányokkal kiskorunkban, hogy milyen szép fiatal anyukája van.
2013. dec. 11. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
a nővel együtt születnek a peteseitjei, szóval az eléggé adott, ha megérnek, akkor oké minden. A spermiumok folyamatosan termelődnek, és sem a fű, sem a hagyományos cigi nem éppen használ mondjuk a mozgékonyságuknak. Viszot ha mindkettőt leteszi, kb. ugyanolyan esélyekkel indultok, mint más.
2013. dec. 11. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:

nem ezen fog mulni ha nincs semmi problémátok. Sok drogos is teherbeesik sajnos. Sok kismama dohányzik a terherbeeséskor még. Én pl elszoktam jó egy évvel elötte, viszont van egy hormon betegségem ami miatt évek óta mégsem sikerül. AZóta nem egy ismerös, barátnö szült ugy hogy akár végig cigizett és persze ök nem is tervezték a babát. A legtöbb természetesen leszokott a cigiröl a terhesség idejére és aki szoptatott az addig, de az egyik pl épp azért nem is szoptatott hogy ne mérgezze tovább a babát. Mondjuk azóta persze asztmás a gyerek ami nagy eséllyel a cigi miatt. Na akkor le is szokott rögtön csak az a baj ezzel már nem gyógyul meg a fia....

Egyébként az hogy a családban volt-e ilyne gond az nem jelenti azt nálatok sincs. Édesanyámnak 1 abortusza volt nagymamámnak 3. ennyit az öröklött dolgokról én meg több mint 4 éve küzdök érte.:( Attól hoyg nem tudtok róla még lehet gond ami csak olyankor derül ki ha direkt erre vizgsálnak ki azt pedig csak akkor teszik ha legalább 1 éve nem jön össze. De olyna is van hogy mindkét fél egészséges nekik kettejüknek mégsem tud természetes utón babájuk születni. De persze ezekre kicsi az eésly. valószinüleg nem lesz ilyen gond nálatok a cigitöl, fűtöl meg végképp nem.

2013. dec. 11. 19:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is 14 éves koromtól dohányoztam, csak napi 1.5 dobozzal kb. 20 évesen teljesen véletlen lettem terhes. Utána visszaszoktam, a tesó 23 évesen jött ismét véletlen. Biztosra nem mondható, hogy a dohányzás befolyásol is valamit.
2013. dec. 11. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja meg is lett az eredménye a minta "szülők" gyerekének.
2013. dec. 11. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:

első vagyok, én most szültem két hónapja és imádok babázni:) a párom igaz nem 25 éves de nagyon jó szülei vagyunk a babának és ezt ő is érzi mert imád minket:)

22/l

ja és anyu is 21 évesen szült engem és szuper volt hogy tudott velem játszani szórakozni foglalkozni.szóval én a pártodon vagyok ilyen téren de a dohányzást és a füvet soha nem próbáltam és nem is fogom.nem fogom az állam bácsi zsebét tömni miközben tönkre megy a tüdőm is...sok szerencsét a babához a füvet meg felejtsétek el!!légyszi

2013. dec. 12. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!