Sokkal nehezebb lesz teherbe esnem, ha dohányzok 14 éves korom óta és bevallom, néha füveztem is? Most 21 éves vagyok.
nem ezen fog mulni ha nincs semmi problémátok. Sok drogos is teherbeesik sajnos. Sok kismama dohányzik a terherbeeséskor még. Én pl elszoktam jó egy évvel elötte, viszont van egy hormon betegségem ami miatt évek óta mégsem sikerül. AZóta nem egy ismerös, barátnö szült ugy hogy akár végig cigizett és persze ök nem is tervezték a babát. A legtöbb természetesen leszokott a cigiröl a terhesség idejére és aki szoptatott az addig, de az egyik pl épp azért nem is szoptatott hogy ne mérgezze tovább a babát. Mondjuk azóta persze asztmás a gyerek ami nagy eséllyel a cigi miatt. Na akkor le is szokott rögtön csak az a baj ezzel már nem gyógyul meg a fia....
Egyébként az hogy a családban volt-e ilyne gond az nem jelenti azt nálatok sincs. Édesanyámnak 1 abortusza volt nagymamámnak 3. ennyit az öröklött dolgokról én meg több mint 4 éve küzdök érte.:( Attól hoyg nem tudtok róla még lehet gond ami csak olyankor derül ki ha direkt erre vizgsálnak ki azt pedig csak akkor teszik ha legalább 1 éve nem jön össze. De olyna is van hogy mindkét fél egészséges nekik kettejüknek mégsem tud természetes utón babájuk születni. De persze ezekre kicsi az eésly. valószinüleg nem lesz ilyen gond nálatok a cigitöl, fűtöl meg végképp nem.
első vagyok, én most szültem két hónapja és imádok babázni:) a párom igaz nem 25 éves de nagyon jó szülei vagyunk a babának és ezt ő is érzi mert imád minket:)
22/l
ja és anyu is 21 évesen szült engem és szuper volt hogy tudott velem játszani szórakozni foglalkozni.szóval én a pártodon vagyok ilyen téren de a dohányzást és a füvet soha nem próbáltam és nem is fogom.nem fogom az állam bácsi zsebét tömni miközben tönkre megy a tüdőm is...sok szerencsét a babához a füvet meg felejtsétek el!!légyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!