15éves korom óta dohányzok rengeteget napi 20,25szal most 27eves vagyok. Nem vagyok megfazva semmi ilyen csak köhögök jó 2hete. Okozhati a sok cigi?
ma 14:32 vagyok
Írtál privít, hogy voltál tüdőszűrésen de semmit nem találtak meg.
Pedig elhiheted,hogy a te tüdőd nem szép rózsaszín hanem már inkább szürkés fekete. A hörgőket is elzárja a kátrány ami a cigiből kijön..Nem hiába írják hogy ártalmas akár tüdőrákot is okozhat.
Érdemes néha nézni olyan dokumentum filmeket ahol olyan betegek mesélnek akik már alig tudnak lélegezni..
De hogy lásd.
Ez itt egy egészséges tüdő
ez pedig egy dohányzónak a tüdeje
Van különbség mi???
Csak megjegyzem. Ha nem akarsz úgy járni mint én,akkor szokj le róla minél előbb.
Én is 15 évesen kezdtem dohányozni,és mire 25 lettem már napi 1-2 dobozzal szívtam el. 30 évesen az utcán munkába menet összeestem,és fuldokoltam. Súlyos asztmás lettem. Ma 38 éves vagyok. 8 éve nem dohányzom,és az asztmám még ma sem tűnt el. Ma nem megyek sehová az asztma pipám nélkül..
Hidd el nekem ,rossz érzés amikor nem kapsz levegőt,fuldokolsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!