Ti nem fáradtok bele?

Figyelt kérdés
Akiknek hosszú idő után jött össze a baba,vagy még mindig várnak a csodára,hogy élitek meg?Honnan van erőtök tovább próbálkozni egy-egy sikertelen hónap után?Akiknek nehezen,de sikerült,mi volt az a dolog ami segített végül?Tavaly november óta próbálkozunk,2x volt vetélésem.Múlt hónapban nem jött meg,már nagyon boldog voltam,de a tegnapi tesztem negatív volt,és ma délután megjött.Már nagyon nehezen tolerálom,ezeket a sikertelen hónapokat...
2013. dec. 4. 18:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
59%

Nekem két és fél év után sikerült teherbe esnem spontán pcos mellett.Kiderült egy másik betegségem és attól a gyógyszertől amit arra felírtak terhes lettem.Mélységesen áttudom érezni a fájdalmat,mert úgy gondolom egy nő még azt is jobban eltudja viselni,ha egy végtagját amputálják,csak a méhünk legyen egészséges és legalább egyszer érezzük magunkban a csodát.Én teljesen lelkibeteg lettem antidepresszánsokat szedtem,és kiborítottam az állandó hisztimmel a férjem,hogy mért vagyok ilyen szerencsétlen,hogy még teherbe se tudok esni,és ha valaki a környezetemből az lett,hát ne tudjátok meg mi játszódott le a fejemben.Aztán úgy érzem így visszagondolva,hogy belefáradtam saját magamba és elegem lett a zombiságból,de nem akaratosan,hanem tényleg elfáradtam és elfogadtam.Elkezdtem beletemetkezni a munkába,beiratkoztam iskolába és úgy osztottam be a napon,hogy ne legyen időm gondolkodni és estére elfáradjak.Mikor kiderült,hogy más betegségem is van annyira lefoglalt,hogy el is felejtettem,hogy mennyire babát akarok.Rá egy hónapra éreztem,hogy valami nem stimmel velem.Nem vagyok egy hányingeres,émelygős típus.Eddig kb 20-30 negatív tesztet láttam és nem akartam megint azt nézni,hogy basszus már megint egy csík.Aztán valahogy mégis rávettem magam,mert volt otthon egy gondoltam hátha,legrosszabb esetben sírok egy sort.Ahogy megcsináltam egyből kijött a két csík.Egyszerre sírtam és nevettem.Éreztem hogy leesik egy szikla a szívemről és egy leírhatatlan érzés fogott el.Tíz percig csak ültem és lestem ki a fejemből,csak az járt az agyamba,hogy úristen sikerült.Most sem fogtam még fel teljesen csak akkor tudatosul bennem mindig mikor hallom uh-n a kis szívét dobogni.

Tényleg teljes szívből kívánom mindenkinek,hogy egyszer tapasztalja meg a felhőtlen boldogságot és ezt a leírhatatlan érzést!!

10 hkm

2013. dec. 8. 17:20
 22/27 anonim ***** válasza:
Utolsó...megsirattál.Kívánom mindenkinek ezt a csodás érzést amit az előttem szóló leírt! :)
2013. dec. 8. 17:57
 23/27 anonim ***** válasza:
21-es engem is nagyon meghatott a történeted, kívánok nagyon boldog életet a csemetéddel akit már nagyon megérdemeltél! :) És mindenkinek kívánom, hogy érezzük már mi is a csodát a pocakunkban, hiszem hogy ha nagyon akarjuk, bekopogtat a gólya hozzánk is!!
2013. dec. 9. 08:33
 24/27 anonim ***** válasza:

Mi is több mint 2 éve várunk a mi kis csodánkra, de semmi!:(

Pajzsmirigy, progeszteron problémám van.

A pajzsmirigyemre szedek fél éve gyógyszert, az értékem már rendben, baba még mindig sehol.

Most rátaláltam a barátcserje kapszulára, a napokban fogom elkezdeni a szedését és remélem hamarosan, boldog kismama lehetek. :)

Mindenkinek ajánlom a figyelmébe!

A kismaminak nagy gratuláció, nagyon megható volt olvasni a történetedet! Egészséges és boldog babavárást kívánok! :)

Minden "elkeseredett" kismamajelöltnek, mihamarabbi babásodást kívánok! :)

2013. dec. 9. 11:39
 25/27 anonim ***** válasza:

Köszönöm,a szép szavakat,és tényleg teljes szívből kívánom mindenkinek!!

17.20

2013. dec. 9. 16:14
 26/27 anonim ***** válasza:

A 17. válaszadónak: Bocs, hogy csak most, de nem volt időm hamarabb feljönni...

Szóval konkrétan: Minden reggel éhgyomorra pár korty 100%-os citromlé nagyon jól lúgosít. Odafigyelek, hogy sokat igyak, mert korábban ennek nem tulajdonítottam jelentőséget. Sima csapvizet iszok, pici citromlével, esténként pedig nagy bögrében teát, csak citrommal. A fehér répacukrot teljesen mellőzöm, helyette nyírcukrot teszek a kávémba. Csak teljes kiőrlésű gabonából készült kenyeret, péksütit eszem. A hús, zsiradék nem probléma, de sok zöldséggel. Állítólag hús és krumpli együtt nem jó, mehet a krumpli is, de nem husival, azt csak zöldséggel vagy rizzsel. Kibírható diéta, de odafigyelést, előrelátást igényel, hiszen a "gyorsan beugrok a boltba és veszek péksütit vagy gyorskaját" dolog nem játszik, munkába előre pakolok magamnak szendvicset. Csoki, üdítők kizárva, maximum 100%-os, cukrozatlan gyümölcslé. A szénsavas víz helyett is a mentes a jó. Házi süti mehet, de megkértem anyukám és anyósom is: a siker érdekében nádcukorral és teljes kiőrlésű liszttel süssenek. Többet is mozgok: tömegközlekedés helyett séta vagy bicaj.

5 hete csinálom, SOKKAL jobb a közérzetem, szebb a bőröm (amúgy problémás)és a mérleg is kevesebbet mutat.

Szerintem nem a zsírpárnákkal vagy a nőies kövérséggel van baj, attól még lehet valaki extra termékeny is. Inkább az egészségtelen típusú elhízással, amikor a has nagy, az elsavasodásra utalhat, ami kihat a hormonrendszerre is. De mint az én példám mutatja, 52 kilóval is lehet valakinek elzsírosodott, elsavasodott a szervezete.

A legutóbbi vérzésem is más volt: az előtte/utána barnázgatás elmaradt, gyorsabb lefolyású volt, kevésbé görcsöltem és lelkileg is kevésbé viselt meg. Bizakodó vagyok, hogy ez az életmód néhány hónapon belül sikert hoz így közel három év hiábavaló várakozás után.

2013. dec. 16. 07:05
 27/27 anonim ***** válasza:
Én is diétázom már 2 hónapja és nekem is sokkal jobb a közérzetem,jobban érzem magam. Nekem Pcos-ám van,muszáj volt elkezdenek a diátát,nagyon féltem tőle,de már örülök neki. 6kilót fogytam is,ami főleg örömmel tölt el,m régóta szerettem vna,ebben az a jó,h szinte észrevétlenül lement. Nálam is úgy volt,h hasra ment,úgy nézem ki,mint aki 5-6 hónapos terhes,azért is mentem el orvoshoz,m már "éreztem" is mozogni vmit odabent,a menstruációim április óta 1-2 naposak vtak és alig véreztem,szal az is adott egy kis reményt,de hát ugye csak képzelődtem. 17es,én is ajánlom a diétét,próbáld ki,nem fogod megbánni sztem.
2013. dec. 16. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!