Anyukák! A ti 3 éves gyerkőcötök is egyfolytába beszél egész nap? Ti nem fáradtok bele?
szia
három és fél a fiam, viszonylag későn kezdett el beszélni, na de azóta be se áll a szája.
Alig múlt 2 éves, elkezdődött a mi? miért? hogyan? ami folyamatos. ÉS közben mesél, énekel, szaval, mondókét mond, táncol. ÉS megint mondja - mondja -mondja.
Fárasztó, de én imádom!
A fiam is egész álló nap beszél :) Engem nem zavar, mert én szintén beszélek, ha kell, ha nem :) Inkább az zavar, ha csöndben van, mert akkor általában valami olyanban mesterkedik, amit nem szabad.
Ha csak csivitel, azzal semmi gondom, jókat beszélgetünk, én inkább azt nem bírom, amikor valami lehetetlen dolgot akar, és azt ragozza hosszú hosszú percekig, hiába magyarázom, hogy képtelenség amit kitalált. Pl. hogy a mágnest tegyük fel a falra, és elmagyarázom türelmesen, hogy a mágnes csak fémre tapad, meg is mutatom, hogy a hűtőre igen, a mosógépre igen, stb., de a falra, fára, műanyagra nem, de ő csak mondja és mondja, hogy de akkor is tegyem fel neki a falra, és az egész átmegy egy borzalmas hangú nyafogásba. Na ettől a falnak tudnék menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!