Szerintetek teherbe eshetek, és ki is hordhatok egy terhességet ezekkel a hormonértékekkel?
Megkaptam a hormon vérvétel eredményemet, orvos a jövő héten fogja értékelni, de addig is nagyon kíváncsi lennék hogy a hormon értékeim gátolhatják-e a teherbeesésemet. Az eredmény a következő :
TSH : 1,130 mIU/L
FSH : 10,6 IU/L
LH : 6,5 IU/L
Progesteron : 1,33 nmol/L
Ösztradiol : 123 pmol/L
Testosteron : 1,04 nmol/L
Sajnos a prolaktin lemaradt a beutalóról, így ezért még vissza kell mennem.
Köszönöm mindenkinek aki válaszol!
Szia!Tudomásom szerint egy hormon eredményből még nem lehet biztosat kijelenteni,mert lehetnek olyan hónapok amikor valamiért megugrik valamilyen érték. Több havi eredményből lehet biztosat kijelenteni. Nekem az fsh-m 7-13 között szokott ingadozni,és sajnos ez nem számít a legjobbnak (kimerülő petefészekre utalnak,bár ösztrogén szinttel együtt értékelve). Életem első hormonértékénél 21es fsh-m volt,és nagyon megijesztett a dokim,hogy lehet már nincs is peteérésem. Azóta sem volt olyan magas... Itt egy táblázat,ami segíthet: [link] ,de azért mindenképp a dokid értékelése a lényeg.
Régóta próbálkoztok? Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!