Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek teherbe eshetek,...

Szerintetek teherbe eshetek, és ki is hordhatok egy terhességet ezekkel a hormonértékekkel?

Figyelt kérdés

Megkaptam a hormon vérvétel eredményemet, orvos a jövő héten fogja értékelni, de addig is nagyon kíváncsi lennék hogy a hormon értékeim gátolhatják-e a teherbeesésemet. Az eredmény a következő :

TSH : 1,130 mIU/L

FSH : 10,6 IU/L

LH : 6,5 IU/L

Progesteron : 1,33 nmol/L

Ösztradiol : 123 pmol/L

Testosteron : 1,04 nmol/L

Sajnos a prolaktin lemaradt a beutalóról, így ezért még vissza kell mennem.

Köszönöm mindenkinek aki válaszol!

2013. nov. 22. 20:30
 1/4 A kérdező kommentje:
A ciklus 3. napján voltam a vérvételen !
2013. nov. 22. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindegyik a referencia értéken belül van, szerintem ezek jó eredmények. De majd az orvos megmondja.
2013. nov. 22. 20:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, köszönöm a válaszod !
2013. nov. 22. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!Tudomásom szerint egy hormon eredményből még nem lehet biztosat kijelenteni,mert lehetnek olyan hónapok amikor valamiért megugrik valamilyen érték. Több havi eredményből lehet biztosat kijelenteni. Nekem az fsh-m 7-13 között szokott ingadozni,és sajnos ez nem számít a legjobbnak (kimerülő petefészekre utalnak,bár ösztrogén szinttel együtt értékelve). Életem első hormonértékénél 21es fsh-m volt,és nagyon megijesztett a dokim,hogy lehet már nincs is peteérésem. Azóta sem volt olyan magas... Itt egy táblázat,ami segíthet: [link] ,de azért mindenképp a dokid értékelése a lényeg.

Régóta próbálkoztok? Sok sikert kívánok!

2013. nov. 24. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!