Volt valaki akinek nem mutatta ki a teszt a terhességet? Vagy csak későn kb 2hét kimaradás körül?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 13:34
1/9 Tunde1983 válasza:
nekem januar 12en kellett volna megjojjon, 13an negativat teszteltem, 25en pedig pozitivat.tunetem volt: mindjart megjon erzes, negyedorankent futtam a wcre, mert azt hittem, na most jott meg, s fajtak a melleim.
2/9 A kérdező kommentje:
hmm...07.06-13 között kellett volna megjönni.állandó megjön érzés,hangulatválotzások,néha mellfeszülés,néha hányinger,és néha a hasam alja is fáj,és néha ég is a gyomrom.Leutóbb pénteken teszteltem,negativ lett.:(
2013. júl. 20. 14:49
3/9 anonim válasza:
Szia én is pont ebben a helyzetben vagyok mint te,nekem 07.08.-12 között kellet volna megjönnie de nem jött tünetem annyi van ,hogy közben szúr az alhasam és a szokásos mellfájdalom elmaradt közben van mindjárt megjön érzésem . Drukkolok magunknak,hogy baba legyen :)ti mióta próbálkoztok?nekünk ez a hetedik hónap ,és amúgy nekem is pénteken lett negatív a tesztem:(
4/9 A kérdező kommentje:
Szia.örülök hogy irtál.drukkolok magunknak:) Mi már 2,5éve,kistesó lenne.a fiam 4éves.már nagyon el vagyok keseredve:(
2013. júl. 20. 21:51
5/9 anonim válasza:
Ó akkor én nem is szólok,bár ilyen rövid idő alatt is megvisel a folytonos csalódás:(de legyünk pozitívak:)remélem most mindkettőnknek összejött:)mikor csinálsz újra tesztet ?én most szerdáig kibírom és előtte nem csinálok ha tényleg a későn volt peteérésem addigra már ha halványan is de mutatnia kell...ha negatív akkor meg orvos:/
6/9 A kérdező kommentje:
Hät nemtudom.lehet már csak dokihoz mek
2013. júl. 21. 07:58
7/9 anonim válasza:
Én megvárom jövő hét végét ..hátha...
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos tegnap megbetegedtem.vagyis kevés sötét vérzësem van:(
2013. júl. 25. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!