Melyek azok a sportágak, amelyek könnyebbé teszik a terhességet, szülést?
Szia.nemtom hogy ha valaki csak a terhesség miatt kezdene el edzeni mennyire hatásos.a Saját tapasztalatom leírom
23 éves vagyok .balett táncos ..emellett gimnasztikáztam
Első gyerkőcömet várva 6. hónapig dolgoztam. Minden szerepet,bemelegítést megtudtam csinálni
Csupán a háttérszerepeket kaptam..beöltöztetve
ÉN
1es vagyok.véletlen elküldtem
ÉN úgy érzem,azzal hogy eleve sokat sportoltam,mozogtam könnyebb volt a terhességem,és a szülés is..3 óra össz
Ha te ezen gondolkodsz bátran ajánlom a jógát,kezdő gimnasztikát.futást mindenképp..az kitartóvá tesz
:) nekem az mondta a szülésznő, mikor már jópár órája 5 perces fájásaim voltak és a méhszájam nem tágult az istennek sem, hogy azok, akik komolyan sportolnak vagy sportoltak nehezebben tágulnak, mert nagyon feszesek az izmok ott bennt is.De nem tudom mennyire igaz ez vagy csak vígasztalni akart.Én 26 órát vajúdtam, mire meglett a lányom.Én kosaraztam illetve lovagoltam... Amúgy a terhességem nekem is viszonylag könnyű volt, 42 hétig hordtam a lányom, de a 42. héten is vígan jöttem, mentem, mozgékony voltam, míg több ismerősöm nagyon meg volt rogyva már a 30. héten és egyik sem sportolt életében sohasem.
Viszont a jóga az szerintem is jó ötlet, arról sok pozitívat hallani a terhességgel/szüléssel kapcsolatosan.
Szia, én 7 éve tai chiztam, mikor szültem. A terhesség normál lefolyású volt. Szülésnél, mondthatom, hogy csupán a méhösszehúzódásokat éreztem, azt is az oxitocin hatására. 5 óra kellett a lányom megszületéséhez az első fájástól számítva.
Amúgy szerintem az erőnlétben, a kitartásban számít valamit a sport. A tágulást, ami az egyik kulcsfontosságú dolog, nem igazán befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!