Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Annyira el vagyok keseredve,...

Annyira el vagyok keseredve, elso lombikom volt es ugy erzem nem sikerult?

Figyelt kérdés
mar 3 eve nem jon a baba es olyan szomoru vagyok,mert most volt az elso lombikom es ugy erzem nem sikerult. Meg nem jott meg ,de ma erzem, hogy leeresztett a szervezetem, mint mielott meg szokott jonni. A melleim is full leeresztett abszolut nem erzekenyek stb.. pedig ugy vartam mar, biztos voltam benne, hogy most sikerulni fog... teljesen el vagyok keseredve, nagyon megvisel.
2013. nov. 8. 13:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
mikor volt a transzfered?Nem teszteltél még?
2013. nov. 9. 15:31
 12/24 A kérdező kommentje:
Vasarnap volt a transzfer meg nem teszteltem mert a doki azt mondta 14-en teszteljek most meg nem merek,mert nem akarom elpazarolni csak 1 tesztem van
2013. nov. 9. 16:13
 13/24 anonim ***** válasza:
Szorítok neked nagyon; és várom az eredményt! Azóta érzel velemit? Hogy van a lelked??? :-)
2013. nov. 10. 22:58
 14/24 A kérdező kommentje:

A mellemben mar semmit nem erzek csak a hasamban erzem, hogy meg akar jonni csak szerintem a napi 2 kup progi miatt nem tud.. Lelkileg megvisel persze,mint szerintem mindenkit,de ez van , nem erzem ,hogy rajtam mulott volna a dolog. Mi mindent megtettunk...

Koszonom a tamogatast mindenkitol.

2013. nov. 11. 00:04
 15/24 anonim ***** válasza:

Ó, az majd csak csütörtökön lesz!!!!!!!!!!!!!!! Addig mindent úgy csinálj; mintha terhes lennél!!!!!!!!!!!!!!! NAgyon várom hogy milyen lesz a teszted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem szabad feladni!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi decemberben megyünk az első lombikos konzira......... :-D

2013. nov. 11. 17:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? :)
2013. nov. 13. 19:32
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, ma POZITVAT teszteltel!!! Uristen, ezt nem hiszem el!!! Olyan boldog vagyok. Koszonom mindenkinek a biztatasat!!!
2013. nov. 14. 11:23
 18/24 anonim ***** válasza:

első vagyok:

GRATULÁLOK! Látod, tényleg nem szabad feladni! A továbbiakban is gondolkodj pozitívan, az sokat segít. Ha nem megy alapból, akkor is a jó dolgokra kell gondolni szándékosan, mert az agy sok mindent képes irányítani.

2013. nov. 14. 11:41
 19/24 anonim ***** válasza:

nagyon gratulálok,et+hányadik napon teszteltél pozit?

én 13.napon vagyok és full negatív.

2013. nov. 14. 12:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Jujjj, annyira orulok :) latod? :) minden jo lesz, meglatod :)
2013. nov. 14. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!