Hogyan kezeljem ezt az érzést? Miért nem sikerül a baba? Marcangolom magam! 1 hete voltam dokinál, azt mondta nem repednek meg a tüszők, el vagyok keseredve!
mit jelent az, hogy nem repednek meg a tüszők? ciszta lesz belőlük? Ez lehet pár betegségnek a tünete is sajnos...
nézd, ezen sajnos "túl kell lépni", el kell fogadni, és tovább küzdeni, addig, amíg meg nincs a probléma! Nem szabad feladni, és elkeseredni is csak egy egészen kicsi ideig :) sajnos tudom, milyen ez, nálunk esély sem volt a spontán babára (miattam), így lombik lett a vége, de most babát várok. És csak ez számít :)
Szia!
Kezdd úgy, hogy elfogadod, hogy ez egy átmeneti állapot, nem olyan dolog, ami végérvényes és visszafordíthatatlan - vagyis tudsz ellene tenni, kaphatsz például gyógyszert.
Folytasd úgy, hogy MINDENT megteszel, ami tőled telik, hogy javuljon a helyzet. Ihatsz gyógyteát, szedhetsz vitamint, méhpempőt stb. Ezek segítenek, ha másban nem, akkor abban hogy egy kicsit erősebb, energikusabb legyél.
Foglald el a gondolataidat. Ez nagyon nehéz, de segít. Gondolj arra, hogy nem kizárólag az határoz meg téged, hogy tudsz-e szülni vagy nem. Nagyon sok más "értéked" is van. Koncentrálj ezekre.
Ha úgy érzed, hogy jobb az, ha figyeled magad, kísérletezel, próbálkozol, sokat gondolsz a dologra, akkor tedd azt. Én nem hiszek abban a tanácsban, hogy "ne görcsölj rá"! igenis törődni kell az érzéseiddel! Írj naplót, vezess blogot, fórumozz! Ha kell, menj el kineziológushoz vagy pszichológushoz.
Fel a fejjel, előbb-utóbb minden jobb lesz! :)
Írnál részleteket? Mi az ok? Doki mit javasol? Valami gyógyszert kapsz majd? Nem reped meg-ciszta---vagyis PCO?
Ne legyél elkeseredve!! Figyi, mikor közölték velem hogy ne is próbálkozzunk, kár védekezeni is úgysem esem teherbe, egy világ dőlt bennem össze. A doki UH-n nézett, és közölte itt nem volt peteérés, nem is lesz, pedig vittem neki egy pozi LH tesztet, de azt mondta az kóklerség. Ehhez képest két hét múlva pozitívat teszteltem!
Tehát nem feladni!
Sajnos évekkel ezelőtt is így indult,akkor sem sikerült a baba,műtét lett a vége!
Akkor sem repedtek meg a tüszők,ciszta lett a vége.
Mentem laparoszkopiás műtétre és mire megműtöttek el kellett távolítani a jobb oldali petefészkemet és petevezetékemet!
Hétfőn amikor UH.-on voltam azt mondta a doki,hogy ne legyek elkeseredve,most csak Norculotot kaptam 5 napig 4x1.Várom,hogy megjöjjön,de megint csak barnázok reggel óta.
A mensesem is úgy jön meg,hogy előtte napokig barnázok.
Itt vagyok 36.évesen,hónapok óta próbálkozunk.
Magamat hibáztatom!
Már anyósomék és anyukám is örülne a babának!
A munkahelyem is olyan,hogy 12.órázom nappali-éjszakai műszakban dolgozom,így sajnos keveset tudunk együtt lenni úgy hogy minőségi és élvezetes legyen a szeretkezés.
1.hete tudom,hogy nem repednek meg a tüszők,azóta egyszer voltunk együtt,sajnos az sem volt felhőtlen,feszült voltam és csak az orvos szavai,a kudarc járt a fejemben.
Uh-nál több mint egy órát vártam és a két véglet ült a folyosón,az akik babát várnak és a párjukkal ültek ott és azok akik el akarják vetetni és meg akarták tudni mennyi idősek.Én meg ott ültem a két véglet között és potyogtak a könnyeim,hogy miért nem sikerül?
Próbálok másra gondolni,másra figyelni de nem megy!!!
Igen,szedtem akkoriban Clostit.
Sajnos a rossz emlékek miatt nincs lelki erőm orvostól orvosig járni.Annak idején még Debrecent is megjártam,de semmi eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!