Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik baba beültetésnél...

Lombik baba beültetésnél mekkora a várólista Budapesten?

Figyelt kérdés

Mennyi időt kell várni mire sorra kerülünk?

Még nincs kezelő orvosom, és még egy konzultációra sem mentünk még el. De tervezzük!

2013. szept. 3. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
melyik intézet?
2013. szept. 3. 20:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Bármelyik Budapesten.
2013. szept. 3. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:

mi a kaáliba jártunk, a második sikerült, de közben kiderült az is, hogy az első miért nem. Tavaly nyáron 9 hónapra kaptam időpontot a következő tb támogatottra (tehát ott és az én dokimnál ennyi a várólista)

De a többiben azt hiszem, ilyen nincs, vagy nem ennyire borzalmas hosszú.

mindenkinek más jön be, és mindenki azt fogja ajánlani természetesen, ahol sikerült a baba :)

2013. szept. 4. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a Dévai Intézetbe járok.Nagyon szeretem őket és nincsen várólista,ha minden papírt beszereztél máris kezdhetsz.
2013. szept. 5. 20:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Ott is az OEP támogat szinte mindent?
2013. szept. 6. 06:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen az első consi asszem 15.000 ahol mindenhol így van.És ha beszereztél minden papírt ami kell és megjön kezdhetsz is.De itt mindenre odafigyelnek.
2013. szept. 6. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a Reprosys Termékenységi Központban voltam. Sajnos nekem egy gyulladás miatt el kellett távolítani a petevezetőimet, ezért csak az IVF jöhetett szóba. Több helyen jártam, és nagyon sokat kutattam, hogy hova menjek,végül a Reprosys-t választottuk, szakmailag ők a legjobbak szerintem. Elsőre teherbe estem. Árak alapján is ők a a legjobbak, ha az ember nem akar éveket várni egy babára, amire nekünk nem volt időnk, most vagyok 38. Nem sokkal drágább mint az állami, és nem úgy kezelnek, mint egy nagyüzemben.
2017. máj. 23. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!