Annyira el vagyok keseredve, elso lombikom volt es ugy erzem nem sikerult?
Lehet, hogy terhességnél ugyanezeket a tüneteket produkálnád.
Mikor tesztelhetsz?
Megkérdezhtetm h miért kellett a lombik?Kivel volt bibi?Ja éa mi?Csak azért kérdem mert nekem márciusba lesz az első lombikom és h hogyan készüljek.Köszönöm!
Ui:Ne add fel amég meg nem jön addig reménykedj!!!Ne vonzd be a rosszat!!:-)Drukkolok!:-)
Ne add fel! Ha ez nem sikerül, ott a következő lehetőség!
Én semmilyen tünetet nem produkáltam az első lombikos terhességemnél, a másodiknál igen. Nem tudom, mi lehetett a különbség. Csinálj majd tesztet!
jovo het csutortokon kell tesztelnem, de szerintem mar hetvegen meg fog jonni. PCOS miatt kellett a lombik, kulfoldon elunk is itt osszesen 2-ot all a TB utana fizetni kell , ami itt majdnem 2 million forint... :(
nagyon el vagyok keseredve,mert ha igy nezem mar cask 1 eselyunk van a gyerekre.
Hahóóó, még nem is biztos, hogy nem sikerült, de Te már elkönyvelted? Nemááár! Tudom, hogy ez a legnehezebb, de most kell igazán bíznod benne :)
Én szurkolok Neked, küldöm az összes pozitív energiámat :) Minden rendben lesz :)
Szia!
Ne keseredj el, nem feltétlenül kellene bármit is érezned, még simán sikerülhet!
Egyébként ha csak a PCOS a baj, arra nem feltétlenül a lombik a megoldás. Természetes úton is sikerülhet, (sőt!!!) ha kezelve van az alapbetegség, ami általában inzulin rezisztencia. Metformin, diéta és mozgás, és lombik nélkül is sikerülhet! Egy jó endokrinológus kell neked csak!
Kitartás, és lesz babád! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!