Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Annyira el vagyok keseredve,...

Annyira el vagyok keseredve, elso lombikom volt es ugy erzem nem sikerult?

Figyelt kérdés
mar 3 eve nem jon a baba es olyan szomoru vagyok,mert most volt az elso lombikom es ugy erzem nem sikerult. Meg nem jott meg ,de ma erzem, hogy leeresztett a szervezetem, mint mielott meg szokott jonni. A melleim is full leeresztett abszolut nem erzekenyek stb.. pedig ugy vartam mar, biztos voltam benne, hogy most sikerulni fog... teljesen el vagyok keseredve, nagyon megvisel.
2013. nov. 8. 13:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
nem szabadna előre feladni...
2013. nov. 8. 13:52
 2/24 anonim ***** válasza:
tb támogatott lombik volt, vagy magánklinikás?
2013. nov. 8. 14:02
 3/24 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, még barmi lehet, ne add fel!!
2013. nov. 8. 14:06
 4/24 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy terhességnél ugyanezeket a tüneteket produkálnád.

Mikor tesztelhetsz?

2013. nov. 8. 15:02
 5/24 anonim ***** válasza:

Megkérdezhtetm h miért kellett a lombik?Kivel volt bibi?Ja éa mi?Csak azért kérdem mert nekem márciusba lesz az első lombikom és h hogyan készüljek.Köszönöm!

Ui:Ne add fel amég meg nem jön addig reménykedj!!!Ne vonzd be a rosszat!!:-)Drukkolok!:-)

2013. nov. 8. 15:40
 6/24 anonim ***** válasza:

Ne add fel! Ha ez nem sikerül, ott a következő lehetőség!

Én semmilyen tünetet nem produkáltam az első lombikos terhességemnél, a másodiknál igen. Nem tudom, mi lehetett a különbség. Csinálj majd tesztet!

2013. nov. 8. 16:03
 7/24 A kérdező kommentje:

jovo het csutortokon kell tesztelnem, de szerintem mar hetvegen meg fog jonni. PCOS miatt kellett a lombik, kulfoldon elunk is itt osszesen 2-ot all a TB utana fizetni kell , ami itt majdnem 2 million forint... :(

nagyon el vagyok keseredve,mert ha igy nezem mar cask 1 eselyunk van a gyerekre.

2013. nov. 8. 18:02
 8/24 anonim ***** válasza:
Jövő csütörtök még messze van, nem feltétlenül kell, hogy érezz valamit. A tudat, hogy csak két lehetőség van (ingyenesen) engem is stresszelne. Nagyon messze van az a külföld? Nem tudsz hazajönni rövidebb időre? Szóba elegyedtem két nővel is a lombikkezelések alatt, akik kint éltek, de hazajöttek lombikra. Most már sejtem, hogy ilyesmi okok miatt.
2013. nov. 8. 18:17
 9/24 anonim ***** válasza:

Hahóóó, még nem is biztos, hogy nem sikerült, de Te már elkönyvelted? Nemááár! Tudom, hogy ez a legnehezebb, de most kell igazán bíznod benne :)

Én szurkolok Neked, küldöm az összes pozitív energiámat :) Minden rendben lesz :)

2013. nov. 8. 19:00
 10/24 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ne keseredj el, nem feltétlenül kellene bármit is érezned, még simán sikerülhet!

Egyébként ha csak a PCOS a baj, arra nem feltétlenül a lombik a megoldás. Természetes úton is sikerülhet, (sőt!!!) ha kezelve van az alapbetegség, ami általában inzulin rezisztencia. Metformin, diéta és mozgás, és lombik nélkül is sikerülhet! Egy jó endokrinológus kell neked csak!

Kitartás, és lesz babád! :-)

2013. nov. 9. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!