Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha pont azon a héten fogant,...

Ha pont azon a héten fogant, amikor alkoholizáltunk, "zöldeztünk" rengeteget veszekedtünk, bőgtem szinte napi szinten, az éhségtől nem egyszer rosszul lettem és erre egy hétre pont olyan antibiotikumot szedtem, ami kimondottan magzatkárosító?

Figyelt kérdés

persze pont mindez után már minden normális volt, józan életmód, nyugodt lelkivilág, normális étkezés, a stressz mondjuk nem maradt el, de szóval ekkor nem is voltunk együtt.

Kérdem én. egészséges lesz ez a baba? jelenleg persze sem vérvizsgálat, sem ultrahang nem mutat semmi rosszat, dehát akkor is...

2013. nov. 5. 09:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen, bízzunk benne!

Minden jót kívánok nektek!:)

2013. nov. 5. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!