Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nagy elkeseredésemben fordulok...

Nagy elkeseredésemben fordulok hozzatok.1,5 eve probalkozunk babaval, de nem jon ossze. Voltam orvosnal meddosegi tesztet is csinaltak, nem vagyok az. Mit tegyek pedig egeszseges vagyok?

Figyelt kérdés
A parom viszont nem megy el orvoshoz es felek, hogy vele van valami baj. Es az utobbi idoben le konyul neki neha. Az is lehet problema? Esetleg "házilag" van valami modszer, hogy meg tudjuk o is egeszseges-e?
2013. nov. 4. 22:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát,ilyen hosszú folyamat nálam nem volt....Az orvos mondta,hogy nem vagyok meddő.Törletet vett és az után mondta.Hát,nem tudom....
2013. nov. 7. 17:52
 12/17 anonim ***** válasza:

ez nagyon furcsa így...ilyet orvos nem mondhat vizsgálatok nélkül.

Ha ez igaz,gyorsan keress másik orvost!

2013. nov. 8. 08:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is keress másik orvost, mert ez nem sokat csinált ezek szerint...Minimum azt meg kellett volna néznie, hogy van-e peteérés, nincs-e elzáródás. De mint olvashattad a linkelt cikket, elég sok oka lehet, hogy nem jön össze a baba.
2013. nov. 8. 08:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Törletet vett?

Vagyis rákszűrést csinált?

Ez nem meddőségi teszt, az egy hosszú folyamat.

Keress egy megbízható orvost, aki valóban törődik veled, ha babát szeretnétek.

2013. nov. 8. 20:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha van még óvszer a háznál, lyukaszd ki őket, aztán, ha a párod fancsali képpel ön haza, hogy terhes lett a barátnője, akkor legalább tudhatod, hogy nem vele van a baj.
2013. nov. 23. 18:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Abszolút nem gondolnám hogy gond lenne. Nyugodj meg kérlek mert saját magad teszed tönkre.. mikor kisebb volt a fiam én is azt hittem autista.nem mutogatott 15 hónaposan sem. Sok dolog volt ami miatt gyanakodtam. Minden nap rettegtem és figyeltem a tüneteket. Aztàn egyszercsak észbe kaptam.. gondoltam magamba..”ember mit csinálsz” elveszed az időt magadtól és a gyerektől is az állandó megfigyeléssel.. ésha autista mivan.. akkor is a te gyereked és szeretni fogom.kàr ezen görcsölni míg semmit nem tudsz biztosan. Gondoltam magamban inkább legyen autista minthogy egy orvos is azt mondja nekem hogy beteg vagy bármi.. az enyém én szültem és történjék bármi segítem és ugyan úgy szeretem. Gondold át amit írtam. Ha neked ma kiderülne hogy autista mi változna? Semmi. Tied lenne és szeretnéd. Fejlesztést megkapná a maga idejében. De nyugi nem autista.
júl. 11. 08:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj. Valamiért vissza lépett a telefonom és ide küldtem el amit máshova szerettem volna😅
júl. 11. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!