Hogyan dolgoztátok fel a negatív teszteket? Még rövid ideje próbálkozunk, de a bizonyítási vágy, hogy én is NŐ vagyok bennem él!
Nőgyógyász mit mond? Valami gyógyszer, kezelés?
Nekem csak 1 negatív tesztem volt, elég nehezen viseltem azt is. Nekem az vált be, hogy nem tesztelgetek feleslegesen. Nem tudom, mennyire kiszámítható a ciklusod. Én csak a mensi elmaradása utáni 5. napon teszteltem.
Negatív teszteket sehogy, ugyanis soha nem csináltam tesztet feleslegesen, ideje korán.
Megvártam mindig a vérzést és több, mint fél évig ugye meg is jött, aztán fél év után egyszer kimaradt, nekem mindig is rövidebb ciklusaim voltak és soha nem volt több 31 napnál, így a 32. napon csináltam tesztet, ami erős pozitív volt.
És az, hogy összejön vagy sem, az nem a te hibád! Sajnos vannak olyan emberek, akiknek nem jön össze vagy csak nehezen. Én azt gondolom, hogy bízni kell mindig a legjobbakban. És ezért soha ne vádold magad! Ettől még nő maradsz ugyanúgy, csak problémáid voltak, meg lehet vannak, vagy csak simán rosszul időzítetek.
A nőgyógyászom szerint,hajrá! van esélyem,csak egy picivel kevesebb mint a nagy átlagnak!
Sajnos nem maradt ki a mensim,csak rövid ideig(2napig)tartott és a harmadik nap is csak barnáztam.
Van hányingerem,fura hasfájásom és azt hittem sikerült,de teszt szerint nem!
Szia!
Mi 3 évig szenvedtünk :)
Ma pozitívat teszteltem negyedszer is, de még mindig nem hiszem el!
Nekem doki ajánlotta, hogy aktus alatt/után a csípőt minél magasabbra (2 párna fenék alá) és 1 óra fekvés... a második hónapunk volt ezzel a tanáccsal... és sikerült.. eddig 3 évig ilyen jó tanács nélkül próbálkoztunk...
Itt volt a hosszú hétvége,hányinger és rosszullét kerülgetett,persze hogy feltűnt a családnak!Anyósom rá is kérdezett,nem vagyok terhes?
Ez volt az ilyen csalóka első hónap,reménykedtünk egészen reggelig!A tesz negatív!
Január óta nem szedem a gyógyszert,hónapok óta benne van a pakliban a baba lehetősége!
Eddig mindig normális volt a menses,most két napig tartott,folyamatos hányinger,rosszullét kíséretében!
Reménykedtem,de sajnos a teszt negatív!
Nincsenek már éveim a szülésre és a páromnak még nincs gyermeke!
Nehezen dolgozom fel már immár 2 éve . Havonta 1-2 teszt elmegy .
Én is magam hibáztatom. :(((
Engem 1-2 napig szomorít el a negatív teszt, de egyből elkezdek foglalkozni a következő ovulációval és még egészségesebben élni, így egyből váltok a felkészülésre a következő lehetőségnél.
ne add fel, a csoda lehetősége mindig ott van a következő peteérésnél :)
Már több mint1 éve próbálkozunk a kistesót összehozni, de eddig semmi. Január óta a mensesem rendszeresen szórakozik nem jön meg, késik, túl hamar jön.. Voltam dokinál, hormon vizsgálatra elküldött, és mindent rendben talált.
Most a tanácsára a párom c vitamint meg multivitamint kezd szedni, és pedig inofolic-ot.
Reméljük hatásos lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!