Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A Bromocriptin miatt kimaradha...

A Bromocriptin miatt kimaradhat a menses?

Figyelt kérdés
Az "állítólagos" orvosomat felhívtam ez miatt, de állítja, hogy nem azért van. Terhes nem lehetek, mivel nincsenek petevezetékeim, más nem valami Isteni csoda folytán. Még soha életemben nem maradt ki.
2013. okt. 25. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kimaradt a mensid, vagy még a késik kategóriába beleférsz?

Nekem amikor elkezdtem szedni, késett kb. 5 napot. Aztán 2-3 hónap alatt visszaállt, mindig rövidebb lett 1-2 nappal. Nemrég emeltünk az adagon, napi félről 1 szemre, akkor megint késett kb. 5 napot. Úgyhogy szerintem kitolja a menzeszt... Ne aggódj, meg fog jönni!

2013. okt. 27. 19:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Épp most számoltam ki, ez már a 11. nap. Ma mindenképp veszek tesztet, mert ma olvastam, hogy sok nő terhes lett petevezeték elkötése után. Akkor mégsem olyan lehetetlen, hogy terhes legyek nélkülük.
2013. okt. 28. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!