A Bromocriptin miatt kimaradhat a menses?
Figyelt kérdés
Az "állítólagos" orvosomat felhívtam ez miatt, de állítja, hogy nem azért van. Terhes nem lehetek, mivel nincsenek petevezetékeim, más nem valami Isteni csoda folytán. Még soha életemben nem maradt ki.2013. okt. 25. 19:55
1/12 anonim válasza:
Biztos, hogy nincsenek petevezetékeid? mert szerintem te terhes vagy.
2/12 anonim válasza:
Én a Bromo szedése alatt/után produkáltam egy 41 napos ciklust úgy, hogy előtte mindig 29, de inkább pontosan 31 napra megjött. Tuti hogy a gyógyszertől, már nem szedem, most megint megjött normálisan 30 napra. Teszteltem én is 2-t, és nem voltam terhes.
3/12 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nincsenek petevezetékek. Kétszer volt méhen kívüli terhességem, egyszer az egyikben, aztán a másikban, de végül a meddőségi centrumban a HSG vizsgálat során egyértelműen kiderült a röntgen felvételből, hogy valóban eltávolították mindegyiket. Jelenleg a petesejt stimuláció előtt állnék, és felhívtam az orvost. Azért is tettem idéző jelbe, hogy állítólagos, mert a mai napig nem foglalkozik velem és inkább leráz, személyesen még nem beszéltem vele. Annyit mondott csak, hogy ez nem lehet a gyógyszertől és majd jelentkezzek 2-3 hét múlva, ha megjön a menses. Vajon mi alapján mondta ezt a 2-3 hetet? Mégis tud valamit, amit nem közöl?
2013. okt. 25. 21:07
4/12 A kérdező kommentje:
2# értem. de most akkor nem tudom mit csináljak, mert azt mondták, hogy szedjem továbbra is ezt a sz@rt. Pedig én is úgy hiszem, hogy ettől van. Ha megszegem a protokollt, felfüggesztik a beültetést? Ki vagyok borulva, elegem van. Soha életemben nem szedtem gyógyszereket, csak szétcsesznek vele. mindig is volt rendesen peteérésem... ezidáig.
2013. okt. 25. 21:12
5/12 anonim válasza:
2es vagyok. Sajna nem tudom, hogy működik ilyenkor a protokoll. Nekem végülis használt a gyógyszer, mert azóta rendben vannak a dolgaim.
6/12 anonim válasza:
A Bromocriptint a prolaktin szint csökkentésére írják fel. A menstruációt nekem nem befolyásolta, a prolaktin szintemet 6 hét alatt lecsökkentette a normál tartományba.
Neked is magas a prolaktin szinted, azért kaptad?
M.
7/12 A kérdező kommentje:
Igen. Magas prolaktin matt írták fel.
2013. okt. 26. 10:20
8/12 anonim válasza:
Nekem alapból össze vissza jön meg, ezen a bromó nem változtatott.
viszont kihullott tőle a hajam egy harmada. Azóta szerencsére találtam rá egy vitamint, és egész jól rendbe jött, de nagyon megijedtem, mikor észrevettem hogy hullik, és szerencse hogy tél volt, és vehettem fel sapit, különben az utcán mindenki látott volna 2 ujjnyi kopasz csíkot a hajválasztékomnál, annyira kiritkult...
27/N
9/12 A kérdező kommentje:
Úh. az durva. Mekkora adagot szedtél? Nekem csak felet kell bevennem esténként.
2013. okt. 27. 08:30
10/12 anonim válasza:
napi 1et kell szedni belőle. hát igen. másoknál a hányás szédülés jön ki mellékhatásnak, nekem a hajhullás. de ez rá is van írva. valahogy éreztem, hogy ez lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!