Miért nem esek teherbe?

Figyelt kérdés
Elég fiatal vagyok még. Fél éve nem védekezünk semmilyen módszerrel és semmi. Nagyon rendszertelen a menstruációm és nagyon sok egészségügyi problémám volt, sűrűn fel is fáztam. Rengeteget stressz ér azt olvastam ilyenkor még nehezebb teherbe esni. Szívproblémáim is vannak. Ezek lehetnek befolyásoló tényezők? Ez csak ideiglenes vagy soha nem fog sikerülni? Tapasztalatok, vélemények érdekelnek.
2013. okt. 17. 22:39
 1/5 anonim válasza:
A rendszertelen menstruációdat kellene rendbe tenni elsősorban.Miért nem keresel fel egy nőgyógyászt?Ő minden kérdésedre választ ad.Egyébként ha problémáid vannak az egészségeddel,a fél év sgyáltalán nem hosszú idő.Próbálj meg lazítani,mert ha rágörcsölsz a témára,annak nem lesz jó vége..
2013. okt. 17. 23:55
 2/5 anonim ***** válasza:

A rendszertelen menstruáció az oka.

Kellene egy kivizsgálás: rákszűrés, hormon vérvételek, ultrahang, megnézni, van-e peteérés, nincs-e endometriózis, stb.

Menj el nőgyógyászhoz, mondd el a panaszaidat és ő kiírja a vizsgálatokat.

2013. okt. 18. 07:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyire rendszertelen a menstruációd?
2013. okt. 18. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Rendszertelen menzsesznél felmerülhet Pcos gyanúja is. Ez ügyben talán nem ártana felkeresni egy endokrinológust és csináltatni egy inzulin és cukorterhelést, a szokásos hormonpanelen kívül. Amúgy tudnod kell, hogy a 6 hónap próbálkozás még nem számít olyan soknak. 1 évet szokás mondani. Természetesen ettől függetlenül nem árt kizárni bizonyos problémákat.
2013. okt. 18. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Tudom, hogy Neked most ez a 6hónap is rengeteg időnek számít, mert nekem is sok volt még 2-3hónap is. És ilyenkor az ember hajlamos rá, hogy bebeszélje magának, hogy valami baj van, de nem feltétlenül igaz ez. Nekünk a 11.hónapban is sikerült és rendben vagyunk mind2-en. Én sokszor fáztam fel, véreset pisiltem, olyan stresszes a munkám, hogy azt már fokozni nem lehet és mégis sikerült. Szóval nyugi! Sikerülni fog, csak időt kell neki hagyni! Egyébként én abban a hónapban elkezdtem a méhpempőt és sikerült is. Azt mondják, ha van egy kis probléma, de nem jelentős hormongond, akkor az segít és nekem segített is! Egy próbát megér!

De hogy megnyugodj én a helyedben elmennék egy endodokihoz és elmondanám, hogy már egy éve nem sikerül és küldjön el hormonvizsgálatra és zavar, hogy nem rendszeres a ciklusod. Így ha van baj, kiderül és ha nincs, akkor megnyugszol!

Sok sikert kedves kérdező!!! :)

2013. okt. 20. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!