Miért nem esek teherbe?
A rendszertelen menstruáció az oka.
Kellene egy kivizsgálás: rákszűrés, hormon vérvételek, ultrahang, megnézni, van-e peteérés, nincs-e endometriózis, stb.
Menj el nőgyógyászhoz, mondd el a panaszaidat és ő kiírja a vizsgálatokat.
Kedves Kérdező!
Tudom, hogy Neked most ez a 6hónap is rengeteg időnek számít, mert nekem is sok volt még 2-3hónap is. És ilyenkor az ember hajlamos rá, hogy bebeszélje magának, hogy valami baj van, de nem feltétlenül igaz ez. Nekünk a 11.hónapban is sikerült és rendben vagyunk mind2-en. Én sokszor fáztam fel, véreset pisiltem, olyan stresszes a munkám, hogy azt már fokozni nem lehet és mégis sikerült. Szóval nyugi! Sikerülni fog, csak időt kell neki hagyni! Egyébként én abban a hónapban elkezdtem a méhpempőt és sikerült is. Azt mondják, ha van egy kis probléma, de nem jelentős hormongond, akkor az segít és nekem segített is! Egy próbát megér!
De hogy megnyugodj én a helyedben elmennék egy endodokihoz és elmondanám, hogy már egy éve nem sikerül és küldjön el hormonvizsgálatra és zavar, hogy nem rendszeres a ciklusod. Így ha van baj, kiderül és ha nincs, akkor megnyugszol!
Sok sikert kedves kérdező!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!