Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehetséges, h azért nem esek...

Lehetséges, h azért nem esek teherbe, m csak 1-2 napig tart a menstruációm?

Figyelt kérdés
Pár hónapja rövidült igy le,előtte 4-5 napos volt. Most csak 1-2,de igy sem vmi erős.
2013. szept. 4. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, nem tűnik normálisnak... Én a helyedben megnézetném magam.
2013. szept. 4. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne megnézetni magad, főleg ha csak néhány hónapja lett ilyen a ciklusod. 23 napnál rövidebb és 35 napnál hosszabb ciklus nem normális. 3 napnál rövidebb 7 napnál hosszabb vérzés nem normális. Simán lehet oka a kevesebb vérzésednek, hogy nincs rendes peteérésed és ez ok arra is, hogy nem esel teherbe. Mindenképpen orvost javaslok.
2013. szept. 4. 19:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Peteérésem van,m mérem a hőmet és szépen látszik rajta,viszont lehet,h a nyálkahártyával lehet a baj.
2013. szept. 4. 19:26
 4/9 málna_ ***** válasza:
Én is arra tippelnék, hogy nem elég vastag a nyálkahártyád, ezért nem tud beágyazódni a petesejt.
2013. szept. 4. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is arra tippelnék...Szedj rá E vitamint...
2013. szept. 5. 00:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mennyi e vitamint szabad szedni? Hány mg-ot?
2013. szept. 5. 09:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Keress fel egy nőgyógyászt, ő meg tudja nézni a nyálkahártya vastagságát, és tud ajánlani vitamint. Vagy menj endokrinológushoz, mert a nyálkahártya nem megfelelő vastagságát okozhatja a hormonok nem megfelelő működése.
2013. szept. 5. 11:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Én napi 1 -et szedek,400 mg-ot.
2013. szept. 7. 13:21
 9/9 A kérdező kommentje:
És te is pont ezért szeded? Még nem sikerült a baba? Mióta próbálkoztok?
2013. szept. 8. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!